Puhdas+ suomessa valmistettu teepuusaippua

Suomessa valmistettu teepuusaippua tarjoaa hellää mutta tehokasta hoitoa epäpuhtaalle iholle

Nuku hyvin myös kuumina ja valoisina kesäöinä Luet nyt Suomessa valmistettu teepuusaippua tarjoaa hellää mutta tehokasta hoitoa epäpuhtaalle iholle 2 minuuttia Seuraava Opas rautalisän valintaan

Teepuusaippua on noussut suosioon tehokkaana ja luonnollisena ratkaisuna epäpuhtaan ihon hoitoon. Erityisesti kasvojen herkkä iho hyötyy teepuun monipuolisista ja ihoa hellivistä ominaisuuksista. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miksi teepuusaippua on erinomainen valinta epäpuhtaan ihon hoitoon ja miten se voi auttaa saavuttamaan terveemmän ja kirkkaamman ihon.

Mitä on teepuusaippua?

Teepuusaippua valmistetaan käyttämällä teepuuöljyä, joka on uutettu Australian teepuun (Melaleuca alternifolia) lehdistä. Teepuuöljy on tunnettu antibakteerisista, antimikrobisista ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksistaan, mikä tekee siitä ihanteellisen ainesosan ihonhoitotuotteisiin.

Teepuusaippuan hyödyt epäpuhtaalle iholle

1. Antibakteeriset ominaisuudet: Teepuusaippuan antibakteeriset ominaisuudet auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien syntyä. 


2. Tulehduksia ehkäisevä vaikutus: Teepuuöljy voi vähentää ihon punoitusta, sekä rauhoittaa ihoa ja edistää nopeampaa paranemista.


3. Ihon rasvaisuuden väheneminen: Teepuusaippua auttaa säätelemään ihon talintuotantoa. Liiallinen tali voi tukkia ihohuokosia ja johtaa näppylöihin ja mustapäihin. Säännöllinen teepuusaippuan käyttö voi vähentää ihon rasvaisuutta ilman liiallista kuivattamista.


4. Kuoriva vaikutus: Teepuusaippua poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia hellävaraisesti, mikä auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina ja avoimina. Tämä edistää ihon luonnollista uusiutumista ja parantaa ihon tekstuuria.


5. Luonnollinen ja hellävarainen: Toisin kuin monet kemialliset hoitotuotteet, teepuusaippua on luonnollinen vaihtoehto, joka sopii monille ihotyypeille. Se ei sisällä kovia kemikaaleja, jotka voivat ärsyttää ihoa tai aiheuttaa muita sivuvaikutuksia.

Puhdas+ suomessa valmistettu teepuusaippua

Miten käytän teepuusaippuaa?

1. Puhdista kasvot: Kostuta kasvot lämpimällä vedellä ja hiero teepuusaippuaa käsien välissä, kunnes muodostuu kevyt vaahto. Levitä vaahto kasvoille pyörivin liikkein, erityisesti alueille, joilla on epäpuhtauksia.


2. Huuhtele huolellisesti: Huuhtele kasvot lämpimällä vedellä, kunnes kaikki saippuajäämät ovat poissa. Varmista, että saippua ei jää ihoon, sillä se voi aiheuttaa kuivumista.


3. Kosteuta iho: Käytön jälkeen on tärkeää kosteuttaa iho kevyellä kosteusvoiteella. Tämä auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon ja estää liiallisen kuivumisen.


4. Säännöllinen käyttö: Käytä teepuusaippuaa päivittäin tai tarpeen mukaan, riippuen ihosi tarpeista. Säännöllinen käyttö auttaa pitämään ihon puhtaana ja vähentämään epäpuhtauksia pitkällä aikavälillä.

Valitse Suomessa valmistettu teepuusaippua

Puhdas+ Teepuusaippua on valmistettu Suomessa, Puhdas+:n omalla luonnonkosmetiikkatehtaalla Tuusulassa. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus sisältää teepuuöljyä, aloe veraa, oliiviöljyä ja kookosöljyä, jotka yhdessä tarjoavan tehokkaan mutta hellävaraisen ratkaisun.


Tuotteen ainesosat ovat 98,96 % luonnollisia. Tuote on vegaaninen.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.