Opas rautaravintolisän valintaan

Opas rautalisän valintaan

Laadukkaan rautaravintolisän tärkeimmät ominaisuudet ovat hyvä imeytyvyys, raudan oikea pitoisuus ja muoto sekä käyttömukavuuden kannalta vatsaystävällisyys.

Tiesitkö, että kehon raudankuljettaja transferriini pystyy kuljettamaan maksimissaan vain 12 mg rautaa kerrallaan? Siksi maltillinen rautamäärä tuotteessa riittää. Vahvasta valmisteesta suurin osa raudasta voi jäädä imeytymättä aiheuttaen usein rautavalmisteille tyypillisiä vatsavaivoja. Myös raudan muodolla ja tuotteen koostumuksella on imeytymiselle suuri merkitys.

Nordic Health Iron 10 - vahva rautasuusuihke

Rautalisä helppona ja tehokkaana suusuihkeena

Nordic Healthin suihkemaisissa ravintolisissä hyödynnetään vaihtoehtoista ja tutkitusti tehokasta imeytymisreittiä, posken limakalvoa. Nordic Health Iron 10- rautasuusuihke sisältää kahta erityisen hyvin imeytyvää raudan muotoa, rauta(III)natrium-EDTA:a ja ferriammoniumsitraattia. Kätevästä ja hyvänmakuisesta suihkeesta rauta imeytyy posken limakalvolta suoraan verenkiertoon eikä näin päädy ruoansulatuselimistön rasitukseksi. 


Rautasuusuihketta voi käyttää rajoituksitta - maitotuotteita, kahvia tai lääkkeitä ei tarvitse välttää. Suihke on gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen. Se sopii käytettäväksi myös raskauden ja imetyksen aikana. 


Nestemäiset Salus Floradix ja Floravital rautalisät

Nestemäinen Salus Floradix sisältää optimaalisen määrän hyvin imeytyvää ja vatsaystävällistä ferroglukonaattirautaa ja sen toimintaa tehostavia ravintoaineita ravitsevassa ja luontaisessa täysmehu-yrttiuutoksessa. Kokonaisvaltaisesti virkistävän, säilöntäaineettoman Salus Floradixin huolella koostettu resepti on vahvistanut etenkin naisia ja kasvuikäisiä maailmanlaajuisesti jo yli 100 vuoden ajan. 


Salus Floravital on Floradix-rautavalmisteen hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton vaihtoehto, joka on suunniteltu erityisruokavaliota noudattaville kuten gluteenia välttäville, hiiva-allergisille tai vegaaneille raudan saannin täydentämiseen. Floravitalissa on samat vahvistavat vaikutukset kuin Floradixilla, mutta se on valmistettu ilman hiivauutetta, vehnänalkiota, hunajaa ja sitrushedelmiä. Floravital on säilöntäaineeton, makeuttamaton, gluteeniton ja hiivaton.


Molemmat Salus-tuotteet sopivat myös raskaana oleville ja imettäville.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.