Yhdeksän kymmenestä nivelvaivaisesta saa avun curaMINista!

Yhdeksän kymmenestä nivelvaivaisesta saa avun curaMINista!

Feel Free - ihonhoitoa luonnollisesti ja edullisesti Luet nyt Yhdeksän kymmenestä nivelvaivaisesta saa avun curaMINista! 2 minuuttia Seuraava Kauniin ihon salaisuus – Biotin Collagen Skin Beauty

Nivelten terveys vaikuttaa merkittävästi toimintakykyyn ja elämänlaatuun: jo siksi se on olennainen osa hyvinvointia. Liikunnan ja terveellisen ruokavalion lisäksi nivelten kuntoa tukee tehokkaasti yli 30 palkintoa pokannut curaMIN-nivelvalmiste.

Vierivät vuodet tuntuvat myös nivelissä: kun elämänkokemus karttuu, nivelten jäykkyys, polvien kankeus ja kaikenlaiset kolotukset tuppaavat tulemaan osaksi elämää. On tutkittu, että peräti 80 % yli 50-vuotiaista kärsii jonkinlaisista nivelvaivoista. Onneksi niihin on saatavilla tehokasta apua!

Jo kolmena peräkkäisenä vuotena (2020, 2021 ja 2022) USAn parhaana nivelvalmisteena palkittu curaMINilla on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä. Eikä mikään ihme: nivelvaivaisilla tehdyn tutkimuksen (Molecular Medicine Reports 8: 1542-1538/2013) mukaan peräti 90 % curaMINia testanneista saa siitä apua nivelilleen. Toimivuutensa ansiosta curaMINin suosio kasvaa kohisten myös Suomessa.


Mihin curaMINin teho perustuu?

Harmonia curaMINin ensiluokkainen teho perustuu sen sisältämien BCM95-kurkumauutteen ja Bospure-nimisen boiswellia serrata-uutteen yhteisvaikutuksiin. Uutteet vaikuttavat kahden eri toimintareitin kautta nivelten terveyden tueksi. Vahvasti antioksidanttisina curaMINin sisältämät standardoidut kasviuutteet taistelevat uutterasti oksidatiivista stressiä vastaan - eli kansankielisesti ilmaistuna: ne estävät niveliä ruostumasta.

Nivelterveyden tukijana mainetta niittänyt curaMIN onkin paljon muutakin kuin supertehokas niveltuote: se on teholtaan ylivertainen kurkumavalmiste, joka tuo turvallista apua monenlaisiin terveyshaasteisiin aina ruoansulatuksen tukemisesta vastustuskyvyn vahvistamiseen. Harmonia curaMINissa vaikuttava boswellia serrata -uute tehostaa kurkumiiniuutteen tehoa: tämä ominaisuus tekee curaMINista teholtaan ylivertainen kurkumiinilisän.

Tehoaineiltaan standardoitu curaMIN pohjautuu ayurvediseen viisauteen

Niin curaMINin kuin kaikkien muidenkin Harmonia-sarjan tuotteiden reseptit perustuvat Intian ayurveda-lääketieteeseen. CuraMINissa vaikuttavilla kurkumalla ja boswellia serratalla on ayurvedassa tuhansien vuosien pituinen käyttöhistoria. Nyt kaikkiaan 80 curaMINin aktiiviaineilla tehtyä modernia kliinistä kaksoissokkotutkimusta vahvistaa ikiaikaisen tietämyksen: kurkumasta ja boswellia serratasta on myös nykytutkimusten mukaan merkittävää hyötyä nivelten terveydelle - ja hyvinvoinnille laajemminkin.

Harmonia-sarjan tuotteissa vaikuttavien aineiden pitoisuudet on aina standardoitu eli vakioitu. Siksi myös curaMINia käyttäessäsi tiedät siis tarkalleen, paljonko vaikuttavaa ainetta saat terveytesi tueksi. Suositeltu päivittäisannos eli kaksi kapselia curaMINia sisältää aina 500 mg BCM95-kurkumauutetta (josta 440 mg on kurkuminoideja mm. kurkumiinia ja 35 mg turmeroneja eli kurkuman eteeristä öljyä) sekä 500 mg Bospurea, josta 50 mg AKBAA eli asetyyli-keto-beta-boswelliinihappoa.

Merkille pantavaa on myös se, että niin curaMINin kuin muidenkin Harmonia-sarjan ravintolisien vaikuttavista aineista tehdyt tutkimukset on aina tehty sillä määrällä valmistetta, mikä lukee pakkauksen suositusannostuksessa. Siksikin voit olla varma, että tuotteista on hyötyä myös sinulle.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Harmonia -sarjan tuotteisiin: 
Harmonia (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.