Feel Free - ihonhoitoa luonnollisesti ja edullisesti

Feel Free - ihonhoitoa luonnollisesti ja edullisesti

Kun valitset itsellesi kosmetiikkaa, mihin asioihin kiinnität ensimmäisenä huomion? Entä mikä asia on lopulta se, miksi juuri kyseinen tuote valikoituu ostoskoriisi?

Feel Free on varsin tuore espanjalainen brändi Suomen kosmetiikkamarkkinoilla. Kaikki sarjan tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja sen lisäksi myös vegaanisia. Valmistaja on selkeästi ajan hermoilla, tuotteissa käytettävät raaka-aineet ovat erittäin trendikkäitä. Feel Freen tuotteet sisältävät paljon eri vaikuttavia aineita hoitolinjasta riippuen.

Feel Freen tuotteissa yhdistyvät kauniit lasiset, puukorkilliset pakkaukset,  luonnonmukaisuus ja vaikuttavat raaka-aineet, sekä yllättävän edullinen hinta!

Sarjasta löytyy hoitolinjoja ihon erilaisiin vaiheisiin ja tarpeisiin:
Bakuchiol – ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäisevä ja rauhoittava hoitolinja
Hyaluronic Acid – tehokosteuttava hoitolinja
Feel Free – rauhoittava ja kosteuttava hoitolinja
Green Leaves – raikastava ja tasapainottava hoitolinja
Pink Petals – heleyttävä ja kiinteyttävä hoitolinja
Vit. C & Hyaluronic – ihon toimintaa boostaava hoitolinja

Valikoimasta löytyy ihonhoitolinjojen lisäksi mittava valikoima erilaisia puhdistustuotteita sekä päivittäistä ihonhoitoa täydentäviä tuotteita.

Sarjan perusidea perustuu ihon kolmivaiheeseen kosteuttamiseen. Ensin kasvot kosteutetaan Invigorating Mist – kosteuttavalla kasvosuihkeella. Tämän jälkeen kasvoille levitetään itselle sopivimman hoitolinjan seerumi ja seerumin päälle levitetään hoitovoide. Lopuksi laitetaan vielä silmänympärysvoide. Tämä kolmivaiheisuus perustuu eri tuotteiden läpäisevyyteen ihossa. Mitä kevyempi tuote, sitä syvemmälle se imeytyy. Yksinään tuo kevyt, vesimäinen kosteutus ei kuitenkaan ihossa kauaa pysy, jolloin se tuleekin ”lukita” sinne voidemaisella tuotteella. Kosteusvesi, seerumi sekä hoitovoide vaikuttavat kaikki ihon eri kerroksissa ja näin kerrostettu kosteus säilyy ihossa pidempään. Lopputuloksena ihosta saadaan kosteutettu ja elinvoimainen.

Feel Freen kohdalla sinun ei siis tarvitse tinkiä mistään: ei hinnasta, koostumuksista, luonnonmukaisuudesta, vastuullisuudesta tai vegaanisuudesta.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Feel Free- tuotesarjan tuotteisiin: www.sinunapteekki.fi/feelfree

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.