Ecolomega – ultratuoretta ja raikasta öljyä suoraan kalasta!

Ecolomega – ultratuoretta ja raikasta öljyä suoraan kalasta!

Mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon kalaöljyvalmistetta valittaessa, ja miksi olemme täysin vakuuttuneita, että Ecolomega täyttää nämä kaikki? Tule kanssamme tutustumaan ultratuoreen, kestävästi tuotetun tanskalaisen kalaöljyn valmistukseen ja vakuutu itse!

Hyväksi sydämelle, aivoille ja näölle
Kalan rasvahapot ovat hyödyllisiä elimistöllemme monin eri tavoin. Ne ovat suurimmaksi osaksi lyhyt- ja pitkäketjuisia monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita kehomme ei kykene valmistamaan itse, vaan ne tulee saada ravinnosta. Nämä rasvahapot ovat merkittävä solujemme rakennusaine, ja niiden rooli onkin jo tieteellisesti todistettu tähän mennessä mm. verisuonten, sydämen, aivojen ja näön normaalissa toiminnassa*.

Ultratuoretta, täyden spektrin kalaöljyä
Kalaöljyssä tuoreus on tärkeää – haluammehan, että syömämme kalakin olisi mahdollisimman tuoretta! Ecolomegaa tuoreempaa kalaöljyä et pullosta tai purkista löydä: 3-4 tunnin sisällä nostamisesta Ecolomega-kalaöljy on valmista pullotettavaksi. Kalat kuljetetaan noston jälkeen lähistöllä sijaitsevaan tuotantolaitokseen, jossa kalaöljy valmistetaan fileoinnin sivutuotteena. Mitään ei mene siis hukkaan.

Täyden spektrin kalaöljy sisältää tuoreen kalan koko rasvahappoprofiilin – sitä ei ole käsitelty tai tiivistetty keinotekoisesti. Siinä on runsaasti omega-3 rasvahappoja (ALA, EPA, DHA ja DPA) sekä muita kalan luonnollisen rasvahappoprofiilin “omegoita”, eli omegat 6, 7, 9 ja 11.

Jos et syö kalaa suositeltua määrää, eli 2-3 kertaa viikossa, Ecolomega-kalaöljytuotteilla voit täydentää ruokavaliotasi aivan kuten söisit tuoretta, rasvaista kalaa.

Korkealaatuinen ja erittäin puhdas
Tuoreus ja käsittelemättömyys saa aikaan Ecolomegan raikkaan ja miedon maun. Se ei myöskään suurimmalla osalla aiheuta minkäänlaista jälkimakua tai refluksia, joka taas on tyypillistä kalaöljyille, jotka ovat prosessoituja, kemiallisesti käsiteltyjä tai joiden tuotantoprosessissa tuoreus kärsii.

Tuotantotapa varmistaa, että Ecolomega-kalaöljyt voittavat puhtaudessa ja tuoreudessa kaikilla kriteereillä mitattuna. Sekä raskasmetallimäärissä että hapettumisarvoissa Ecolomega jää asteikossa murto-osaan niistä arvoista ja pitoisuuksista, jotka ovat sallittuja maksimimääriä kalaöljyteollisuudessa.

Ympäristöystävällinen ja 100 % jäljitettävä
Mistä kaloista tämä ultratuore ja ultrapuhdas kalaöljy sitten on peräisin? On tunnettu tosiasia, että maailman merten tasapaino kärsii liikakalastuksesta. Ecolomegassa käytetyt kalat, jotka ovat makeanveden kirjolohilajiketta Oncorhynchus mykiss, kasvavat Tanskan sisävesissä kasvattamoissa, jotka ovat enintään 50 km päässä tuotantolaitoksesta. Kasvatukselle on myönnetty arvostettu ASC-sertifikaatti (nro. ASC-C-02233), ja se täyttää sertifikaatin korkeat vaatimukset ekologisuudesta, eettisyydestä ja kestävästä tuotannosta.

Kokeile siis ultratuoretta, raikasta ja hyvänmakuista Ecolomegaa ja yllätyt taatusti positiivisesti! Valikoimassa on kalaöljykapselit, joiden kuori on myös kalagelatiinia sekä kaksi eri nestemäistä kalaöljyä: sitruunan makuinen ja maustamaton. Kalaöljyä voit nauttia sellaisenaan, tai lisätä lusikallisen vaikka salaatin päälle kastikkeeksi.

*EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta.

Tutustu tästä Ecolomega tuotteisiin: Ecolomega (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.