MOSSA – Pohjoista marjaenergiaa ihollesi

MOSSA – Pohjoista marjaenergiaa ihollesi

MOSSA luonnonkosmetiikkasarjan tarina kumpuaa syvästä rakkaudesta Pohjoiseen luontoon ja halusta tarjota parasta ihonhoitoa luonnon omilla ainesosilla. MOSSA ammentaa voimansa pohjoisen luonnon mehukkaimmista marjoista tarjotakseen tehokasta ja vastuullista ihonhoitoa. MOSSA tarjoaa iholle rauhoittavaa marjaterapiaa, joka on paitsi tehokasta myös dermatologisesti testattua ja Ecocert/Cosmos-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

MOSSA ihonhoitotuotteiden ydin piilee laadukkaissa raaka-aineissa, erityisesti pohjoisen luonnon marjoissa sekä muissa tehokkaiksi todetuissa luonnollisissa aktiiviaineissa. Pohjoisilla marjoilla on ainutlaatuinen kyky kerätä itseensä vitamiineja, antioksidantteja ja muita ravintoaineita lyhyen ja intensiivisen kesän aikana ja se tekee niistä ihanteellisia hyödynnettäväksi ihonhoitotuotteissa. Lisäksi tuotekoostumuksissa käytetty hyaluronihappo palauttaa iholle kauniin täyteläisyyden, kosteuden ja heleyden.

Kauniin ja heleän ihon ylläpito on jatkuvaa taistelua ympäristön vaikutuksia vastaan. Laajasta MOSSA tuotevalikoimasta löytyy päivittäiset ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja suojaavat ihoa:

  • MOSSA Puhdistustuotteet luovat perustan tehokkaalle ja hellävaraiselle ihonhoidolle. Suosikkituote, Juicy Clean Purifying Creme Mousse- Puhdistusvaahto poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti samalla supistaen ihohuokosia valkoherukan AHA-happojen avulla. Monikäyttöinen Juicy Clean Hyaluronic Acid Micellar Water- Puhdistusvesi puhdistaa, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa ainutlaatuisella yhdistelmällä mansikkaa ja hyaluronihappoa.
  • MOSSA Vitamin Cocktail- linja palauttaa elinvoiman kuivalle, samealle ja väsyneelle iholle tyrnin ja vadelman avulla. Kulttisuosioon noussut Vitamin Cocktail– kasvoöljy ravitsee ihoa tehokkaasti 10 eri marjaöljyn ja -uutteen avulla saaden ihon näyttämään elinvoimaiselta ja heleältä.
  • MOSSA Derma+ linjan seerumi ja kasvovoide rauhoittavat herkistynyttä, punoittavaa ihoa mm. karpalon aktiivivaikutteisen resveratrolin avulla. Derma+ seerumi imeytyy tehokkaasti syvempiin ihokerroksiin vieden sinne kosteutta, kun taas Derma+ voiteen tarkoituksena on rauhoittaa ja kosteuttaa ihon pintakerrosta.

  • Akneen, mustapäihin ja finneihin taipuvainen iho vaatii hellävaraista ja johdonmukaista hoitorutiinia. Mustikkaa ja karviaismarjaa sisältävät MOSSA Acne Act- tuotteet ovat lempeitä ja valmistettu tulehduksia rauhoittavista luonnollisista ainesosista, jotka saavat aikaan raikkaan ihon.
  • C-vitamiinirikkaasta hillasta ja kvittenistä voimansa saava MOSSA Glow Cocktail- tuotelinja kirkastaa ihoa sekä ennaltaehkäisee ja vähentää pigmenttimuutoksia saaden ihon näyttämään heleältä.
  • MOSSA V-Lift- linja on suunnattu ehkäisemään ensimmäisiä juonteita ja ikääntymisen merkkejä. Sarja saa voimansa tuomipihlajasta, joka on pohjoisen luonnon oma ihmeaine sisältäen runsaasti antioksidantteja ja ihon nuorekkuutta tukevia yhdisteitä.
  • Ympärivuotinen fysikaalinen aurinkosuoja, Natural Sun 365 Days Defence spf 30 for face, suojaa ihoa auringon uva- ja uvb- säteiltä ylläpitäen ihon nuorkkuutta.

Valitsemalla MOSSA luonnonkosmetiikan, voit luottaa vähentäväsi hiilijalanjälkeäsi samalla kun hoidat ihoasi turvallisesti ja tehokkaasti.

Tästä pääset tutustumaan Mossan tuotteisiin: Mossa (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.