Kolme syytä valita luonnollinen alumiiniton deodorantti

Kolme syytä valita luonnollinen alumiiniton deodorantti

Kaupoissa hyllyt notkuvat deodoranteista, ja tiesitkö, että monet niistä sisältävät alumiinia? Jos haluat välttää ylimääräisiä kemikaaleja kehossasi, kannattaa olla tarkkana deodorantin valinnassa. Yhä useampi tiedostaa kehoonsa kertyvistä kemikaalien riskeistä, kuten esimerkiksi alumiinin riskeistä deodorantissa. Rimita Greenin Minna Uusitalo korostaa alumiinittoman deodorantin käytön tärkeyttä.

Tässä kolme tärkeintä syytä, miksi kannattaa valita alumiiniton deodorantti:

1. Alumiinittomat deodorantit, kuten RimitaDeo, tarjoavat tehokkaan suojan hienhajua vastaan ilman haitallisia kemikaaleja.
2. Alumiini voi kerääntyä kehoon. 
3. Alumiini voi häiritä hikirauhasten normaalia toimintaa ja vaikuttaa haitallisesti
lämmönsäätelyyn.

RimitaDeo on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat vaihtaa alumiinipitoisen deodorantin luonnolliseen vaihtoehtoon. Se sopii herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille, eikä tahraa vaatteita. Lisäksi RimitaDeo todella toimii! Näiden deodoranttien tuoksut ammentavat kasveista höyrytislaamalla saatuja eteerisiä öljyjä, jotka virkistävät, energisoivat ja nostavat mielialaa heti aamusta alkaen. Esimerkiksi RimitaDeo Raikas tarjoaa virkistävän sitruunan tuoksun, kun taas RimitaDeo Metsä hellii hajuaistia männyn maadoittavalla ja virkistävällä tuoksulla. Valitse luonnollinen vaihtoehto ja pidä huolta sekä itsestäsi että ympäristöstäsi.
Loistava valinta ensimmäiseksi RimitaDeoksi on esimerkiksi RimitaDeo Original-versio, joka on voittanut Pohjoismaiden parhaan ekodeodorantin tittelin Nordic Natural Beauty Awards -kilpailussa. Lisäksi RimitaDeo voitti Ruotsissa Beauty Oscarin kategoriassa ekodeodorantti.

Tutustu tästä Rimitan tuotteisiin > Rimita Green (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.