Puhdistamo Tripla Rauta - Uudenlainen vaihtoehto perinteisille rautavalmisteille

Puhdistamo Tripla Rauta - Uudenlainen vaihtoehto perinteisille rautavalmisteille

Kevätkauteen - Bio-Pycnogenol Luet nyt Puhdistamo Tripla Rauta - Uudenlainen vaihtoehto perinteisille rautavalmisteille 3 minuuttia Seuraava Kollageenilisästä apua luonnolliseen kollageenin tuotannon heikentyessä?

Yhä useampi kamppailee raudanpuutteen ikävien oireiden kanssa, mutta ei saa kovasta yrityksestä huolimatta arvojaan nostettua ravintolisillä. Onneksi Puhdistamon Tripla Rauta tarjoaa nyt täysin uudenlaisen vaihtoehdon perinteisille rautavalmisteille.

Tunnetko olosi väsyneeksi, heikoksi tai uupuneeksi?

Raudanpuute on yleistyvä ongelma, jonka tavallisiin oireisiin kuuluvat esimerkiksi väsymys, aivosumu, jatkuvat päänsäryt sekä fyysisen kunnon lasku, jossa jopa arkiset askareet aiheuttavat hengästymistä.

Erityisesti hedelmällisessä iässä olevat naiset kärsivät usein joko tiedostetusti tai tietämättään raudanpuutteesta, sillä he menettävät runsaasti rautaa kuukautisvuotojen mukana. Muita yleisiä syitä raudanpuutteelle ovat erilaiset ravinnon imeytymiseen liittyvät häiriöt, kuten keliakia ja ärtyneen suolen oireyhtymä (IBS).

Jos epäilet itselläsi raudanpuutetta, kannattaa käydä todentamassa asia verikokeissa mittauttamalla sekä ferritiini- että hemoglobiiniarvot. Näin asiaan saadaan varmuus, etkä ala syömään rautalisää turhaan – sillä myöskään liika rauta ei ole elimistölle hyväksi.

Miksi perinteiset rautavalmisteet eivät aina auta?

Moni syö ravintolisää kuukausien ajan, tuloksetta. Vaikka takana voi olla useampiakin syitä, mitä luultavimmin asiaan vaikuttavat ainakin rautavalmisteen laatu sekä sen ottotapa.

Jotta rauta imeytyy hyvin, sen täytyy olla oikeassa muodossa. Sisäelimistä ja lihasta saatava hemirauta on parhaiten imeytyvää, jonka lisäksi kasviperäisistä raudoista esimerkiksi rautabisglysinaatti ja ferrofumaraatti imeytyvät hyvin.

Rautavalmiste olisi myös hyvä ottaa tyhjään vatsaan, ja vältellä erityisesti kalsiumin ja kofeiinipitoisten juomien samanaikaista käyttöä. Toisaalta raudan kanssa samaan aikaan nautittu C- vitamiini lisää raudan imeytymistä. Kolmas ongelma voi liittyä raudan jakautumiseen elimistössä. Ei nimittäin vain riitä, että elimistösi saa tarpeeksi rautaa – sen pitää myös päästä kulkemaan soluihin oikeissa määrissä.

Mikä erottaa Puhdistamon Tripla Raudan muista rautavalmisteista?

Tripla Rauta on suunniteltu vastaamaan juuri rautatuotteiden imeytymiseen ja tehoon liittyviin ongelmiin:

  • Raudan muodoiksi on valittu laadukkaimmat kasvikunnan vaihtoehdot rautabisglysinaatti ja ferrofumaraatti, jonka lisäksi tuotteeseen on lisätty sopiva määrä C-vitamiinia tukemaan imeytymistä.
  • Kolmantena, täysin uniikkina ainesosana tuotteessa on mukana laktoferriiniä. Laktoferriini on maidosta eristetty glykoproteiini. Se paitsi sisältää itsessään rautaa, myös kuljettaa rautaa elimistössä ja tukee sen oikeanlaista jakautumista soluihin. 
  • Kapselit eivät sisällä mitään muuta yllä mainittujen ainesosien lisäksi. Ei lisäaineita, ei täyteaineita eikä mitään muutakaan ylimääräistä, joka voisi haitata imeytymistä tai aiheuttaa kehossa epämiellyttäviä reaktioita, kuten vatsaoireita.

Puhdistamon Tripla Rauta on erinomainen tuote tukemaan ferritiini- eli rauta-arvojen nostoa yhdessä terveellisen ruokavalion kanssa. Se voi olla kokeilemisen arvoinen myös heille, joille muut rautavalmisteet eivät ole toimineet. Suosittelemme ottamaan Tripla Raudan tyhjään vatsaan, sekä välttämään samanaikaista kalsium -ravintolisien sekä kofeiinin käyttöä.

Tutustu Puhdistamon Tripla Rautaan täältä: Puhdistamo Tripla Rauta 60 kaps.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.