ESI Aloe Vera -täysmehu – ainoa laatuaan maailmassa!

ESI Aloe Vera -täysmehu – ainoa laatuaan maailmassa!

Mitkä ovat suomalaisten tärkeimmät ravintolisät? Luet nyt ESI Aloe Vera -täysmehu – ainoa laatuaan maailmassa! 1 minuutti Seuraava Kevätkauteen - Bio-Pycnogenol

Aloe vera on tuttu ja perinteinen ainesosa ihonhoidossa, mutta sitä voi nauttia myös sisäisesti täysmehun muodossa. Aloekasvin lehdistä puristettavaan mehuun käytetään niiden ydin, joka sisältää mm. runsaasti polysakkarideja.

Italialainen ESI valmistaa ainoana maailmassa sertifioitua aloemehua, joka ei sisällä torjunta-ainejäämiä ja jossa on taattu pitoisuus polysakkarideja, vähintään 7000 mg litrassa. Tämä on merkittävä etu muihin aloejuomiin verrattuna siksi, että normaalisti kasvin polysakkaridipitoisuudet vaihtelevat kasvierästä riippuen. Kun jokainen erä analysoidaan ja polysakkaridipitoisuus vakioidaan, saa jokaisesta pullosta samat hyödyt kasvierästä riippumatta. ESI Aloe Vera-täysmehuun käytettävät aloekasvit viljellään Meksikossa, jossa siihen on pitkät perinteet ja suotuisat kasvuolosuhteet. Lehdet kerätään käsin ja kuori poistetaan huolellisessa prosessissa, jonka ansiosta mehu ei sisällä aloiinia.

Aloelehtien ytimistä puristetaan kuorimisen jälkeen välittömästi mehu kylmäpuristamalla. Kun lehtiydintä ei käsitellä millään tavalla kemiallisesti tai kuumentamalla, lehtiytimen mehu sisältää kasvin aidon ja täydellisen molekyyliprofiilin.

ESIn tietotaito aloetuotteiden valmistuksessa ulottuu pitkälle – yhtiö on valmistanut aloe verasta tuotteita sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön jo vuodesta 1997.

Tutustu tästä tuotteeseen: ESI Aloe Vera Maximum Strength - Täysmehu 500 ml (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.