Hyvinvointiohjelmat

HYVINVOINTIKLINIKKA

Hyvinvointiklinikka on uuden ajan digitaalinen palvelu, joka tarjoaa terveys-ja liikunta-alan ammattilaisten laatimia audio-ohjattuja hyvinvointiohjelmia helposti WhatsAppin välityksellä. Valikoimassamme on Aloita heti -ohjelmia ja 5 viikon -ohjelmia.

Hyvinvointia luureissa - hyvinvointiohjelmat

Mikä on Hyvinvointiklinikka?

Hyvinvointiklinikka tuottaa uuden ajan digitaalisia palveluita, jotka on helppo yhdistää kiireiseen arkeen.

Mottomme on - Hyvinvointia luureissa- Hyvinvointi kuuluu kaikille.

Tämä kuvastaa toimintatapaamme. Hyvinvointi- terveys- ja liikuntaohjelmat ovat audio-pohjaisia eli ne ovat kuunneltavassa muodossa. Voit laittaa vain luurit korville ja pääset asiantuntijoimme ja valmentajimme audio-ohjaukseen.​​​​​​​

Ohjelmat ovat tuottaneet terveys- ja liikunta-alan ammattilaiset. Tiimistämme löytyy mm. lääkäreitä, fysioterapeutteja, terveydenhoitajia, sairaanhoitajia, gynekologeja, ravitsemusterapeutteja ja personal trainereita. Kaikki asiantuntijamme tekevät myös käytännön työtä, vastaanottotoimintana ja asiantuntijoina. Saat siis takuulla ajankohtaista, ammattimaista ja kokenutta ohjausta.

Hyvinvointiklinikka on osa Sinunapteekkia, jonka omistajana toimii suomalainen yritys Finnserra Oy. Sinunapteekki on vuonna 2007 perustettu Suomen johtava hyvinvointi -ja luontaistuotteiden verkkokauppa, jonka osana digitaalisia hyvinvointiohjelmia tuottava Hyvinvointiklinikka toimii.

Teemme läheistä yhteistyötä Suomen PainoklinikanÄitiysliikunta-Akatemian ja Juoksuklubin kanssa.

Painoklinikka on suomalainen lääkärikeskus, joka tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisten etävastaanottoja sinulle, jolla on painoindeksi eli BMI yli 25. Painoklinikan kanssa tuotamme yhdessä Viimeinen laihdutus -ohjelmaa ja Kevyt olo pätkäpaastolla -ohjelmaa.

Äitiysliikunta-akatemia® kouluttaa liikunta- ja terveysalan ammattilaisia äitiysliikunnan sekä naisten terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Koulutuksista vastaa kokenut terveydenhuollon moniammatillinen tiimi. Äitiysliikunta-Akatemian kanssa on tuotettu yhdessä Voimaa lantionpohjaan -ohjelma, Äitiysliikuntavalmennusta kotiin -ohjelma ja HIIT-audiotreenit.

Juoksuklubin kanssa yhteistyössä tuotamme Kävellen kuntoon -ohjelmaa. Juoksuklubi tarjoaa juoksuvalmennusta kuunneltavien audiotreenien muodossa.

Kuuntele Hyvinvointia luureissa -podcastia

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.