Colonic Plus - Vatsatuotteet kesään

Colonic Plus - Vatsatuotteet kesään

Useat kärsivät erilaisista vatsaongelmista, esimerkiksi närästyksestä, ilmavaivoista, turvotuksesta ja ummetuksesta. Vaivat ovat epämukavia ja voivat rajoittaa sosiaalisia tilanteita. Vatsavaivoja voi onneksi helpottaa ruokavaliolla ja oikeanlaisilla ravintolisillä.

Colonic Plus® -tuotesarja on kehitetty kansainvälisten asiantuntijoiden ja uusimman tieteellisen tutkimustiedon avulla vatsan, suoliston ja koko elimistön hyvinvointiin. Tuotteet valmistetaan Karkkilassa Hankintatukun tehtaassa korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Kattavasta ja monipuolisesta tuoteperheestä voit valita itsellesi sopivimmat valmisteet vatsa-suolistoalueen hyvinvointia tukemaan.

Kaipaatko vatsan rauhoittajaa – valitse Colonic Plus® Silica

Colonic Plus® Silica on nestemäinen piidioksidivalmiste, joka suojaa vatsan limakalvoja ja rauhoittaa vatsaa. Se on makeuttamaton ja maustamaton ja sopii käytettäväksi helpottamaan esim. väärien ruokailutottumusten, rasvaisen ruoan, runsaan kahvinjuonnin tai stressin vuoksi ärtynyttä vatsaa. Hyytelömäinen piihappo muodostaa suojaavan kalvon vatsan limakalvoille ja neutraloi mahahappoja, jolloin ärtynyt vatsa saa aikaa rauhoittua.

Maksan toiminnalle tukea? – valitse Colonic Plus® Maksan puhdistaja

Maksa on tärkeä elin ravintoaineiden hyödyntämisessä ja haitallisten aineiden poistajana. Maksan toiminnan heikkeneminen saattaa ilmetä ruoansulatuskanavan oireiluna, väsymyksenä ja vastustuskyvyn heikkenemisenä.

Colonic Plus® Maksanpuhdistajan vaikuttavina ainesosina ovat voikukan juuriuute (Taraxacum officinale) ja latva-artisokkauute (Cynara scolymus). Voikukan juuriuute tehostaa maksan toimintaa ja sapen eritystä, edistää ruoansulatusta ja vahvistaa maksaa sekä on lievästi suolen toimintaa edistävä. Maksan toiminnan tehostumisesta hyötyvät myös mm. iho ja nivelet: iho kirkastuu ja kuona-aineiden kertymisestä johtuneet epämääräiset niveltuntemukset häviävät.

Eikö ruoka sula kunnolla? – valitse Colonic Plus® Entsyymi Ruoansulattaja

Monientsyymikapselit sisältävät kaikki tärkeät entsyymit ruoansulatukseen. Kapseleita käytetään varmistamaan ruoansulatusentsyymien riittävä saanti. Suositellaan raskaiden aterioiden yhteydessä sekä erityisesti ikääntyville, sillä ikääntyessä elimistön luontainen entsyymituotanto alkaa vähetä. Entsyymit ovat mikrobi- tai viljaperäisiä ja kapselin kuori on kasviperäinen.

Aiheuttavatko grilliruuat ja kesän juomat happovaivoja? – valitse Colonic Plus® Vatsahappojen tasaaja

Ainutlaatuinen Kalsiumkarbonaattientsyymi-purutabletti vatsan happovaivoja vastaan. Marjanmakuisissa tableteissa on mukana ruoansulatusentsyymit, jotka varmistavat sen, että ruoansulatus jatkuu keskeytymättä, vaikka mahan pH nouseekin.

Lisäksi - Probimax 8® Maitohappobakteeri-inuliinikapseli kannattaa jokaisen pakata matkalaukkuun ja mökille mukaan. Näin pidät huolta suolistostasi ja vastustuskyvystäsi huolta läpi kesän.

Tästä pääset tutustumaan tarkemmin Hankintatukun tuotteisiin: Hankintatukku (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.