Lomalta arkeen ilman stressiä - viisi vinkkiä rennomman arjen tueksi

Lomalta arkeen ilman stressiä - viisi vinkkiä rennomman arjen tueksi

Melatoniini - Uusi trendiaine kosmetiikassa Luet nyt Lomalta arkeen ilman stressiä - viisi vinkkiä rennomman arjen tueksi 3 minuuttia Seuraava Vinkit eteeristen öljyjen käyttöön

Ainakin periaatteessa se menee näin: mitä enemmän olet levännyt kesällä, sitä paremmin jaksat syksyllä. Mutta mikä avuksi silloin, kun arkeen palatessa stressiä pukkaa välittömästi tai sorvin ääreen palaaminen ahdistaa jo ennalta? Nappaa tästä hyödyksesi viisi vinkkiä tasapainon tueksi.

Kesäloma on oivallista aikaa akkujen lataamiselle, huolettomalle oleskelulle ja pienille seikkailuille. Jokainen loma päättyy kuitenkin aikanaan ja arjen askareisiin palaaminen voi kesän rentoilun jälkeen tuntua haastavalta. Mutta ei huolta huomisesta: näiden vinkkien avulla stressitön paluu arkeen onnistuu helpommin.

1. Suunnittele ja priorisoi. Vietä loman lopussa hetki arkeen paluuta suunnitellen. Listaa ylös tulevat tehtävät ja aseta ne tärkeysjärjestykseen. Tämä selkeyttää mieltä ja vahvistaa hallinnan tunnetta. Älä kuitenkaan ahda kalenteriasi liian täyteen!
2. Aloita verkkaisesti. Palaa arkeen armollisella asenteella; aloita hitaasti ja anna itsesi sopeutua rutiineihin. Kesäloman jälkeen keho ja mieli tarvitsevan tovin tottuakseen arjen vaatimuksiin.
3. Huolehdi itsestäsi. Pidä kiinni iloa ja hyvää oloa lisäävistä rutiineista. Vaali hyvää unta, syö terveellisesti, liiku itseäsi ilahduttavalla tavalla ja tee joka päivä jotain, josta tulet hyvälle tuulelle.
4. Pidä huolta tasapainosta työn ja vapaa-ajan välillä. Muista, että työ on vain työtä - ei koko elämä. Muista ottaa riittävästi aikaa rentoutumiseen ja palautumiseen.
5. Ota ashwagandha avuksi. Harmonia KSM66-ashwagandha parantaa tutkitusti kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. Arkeen palaamista helpottaa myös se, että KSM66 auttaa rentoutumaan, nukahtamaan ja ylläpitämään sekä henkistä että fyysistä kapasiteettia. KSM66:n positiiviset muutokset voi havaita myös tunne-elämän tasapainon kohenemisena ja yleisen hyvinvoinnin lisääntymisenä.

Stressiä, väsymystä tai pinna kireällä? Ei hätää: KSM66 auttaa!

Millään muulla ashwagandhalla maailmassa ei ole tehty niin paljon kliinisiä tutkimuksia kuin KSM66:lla. KSM66-ashwagandhauutteen taustalla on yli 25 kliinistä plasebokontrolloitua kaksoissokkotutkimusta, jotka todistavat tehon stressittömän arjen tukena.

Ainutlaatuista KSM66:ssa on myös sen kokonaisvaltaisesti vastuullinen tuotantomenetelmä, jonka kehittämisessä keski 14 vuotta ja vaadittiin 66 erilaisen uuttamistavan testaamista. Poikkeuksellinen uuttomenetelmänsä takaa sen, että KSM66:ssa ovat mukana kaikki luomuviljellyn ashwagandhanjuuren vaikuttavat tehoaineet - sinun tasapainoisemman arkesi tueksi.

Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat saaneet stressiinsä helpotusta Harmonia KSM66:sta

“Harmonia KSM66 auttaa työstressiin ja hyviin uniin, oikeesti! Ei enää elämää ilman sitä!” - Sari

”Ylimääräinen stressi jäi pois eikä enää tullut hermostumista pienistä asioista. Aiemmin tuli käytyä vähän ylikierroksilla. Voin lämpimästi suositella KSM66:tta kaikille.” - Mikko

“Mieleni on nyt rauhallisempi, eivätkä vastoinkäymiset saa minua suistumaan raiteiltani.” - Pirjo

TESTAA JA TOTEA HARMONIA KSM66:N TEHO IHAN ITSE!

Osta maailman tutkituin ja suosituin ashwagandha omaksesi tästä erittäin edullisesti: Harmonia (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.