NivelTeho PELASTI

NivelTeho PELASTI

"Kiitos että olette tuoneet markkinoille NivelTehon! Olen syönyt sitä reilun puoli vuotta. Liikkumiseni oli jo aika kehnoa, ei pystynyt tekemään pitkiä kävelylenkkejä. Ikääkin jo 70 v.

Nyt tilanne on paljon parempi. Selkäni takana on Pispalan harju, jossa niitä mäkiä ja laskuja riittää. Nyt pystyn kävelemään jopa 7 km lenkkejä mäkiä ylös ja alas.

Olen yllättynyt, että vaikutus on näin iso. Nivelten liikkuvuus on parantunut ja kun niitä mäkiä tarpoo usein niin lihakset vahvistuvat.

Olen aina liikkunut paljon ja oli jo hiukan kurja olo, kun liikkuminen vaikeutui. Nyt voin nauttia Pispalan harjun ihanasta luonnosta Otto-koirani kanssa."

Nivelten hyvinvointi on keskeinen osa kokonaisvaltaista terveyttä, ja ruokavalio voi vaikuttaa merkittävästi niiden kuntoon. Tärkeät nivelosat, kuten rustot, muodostuvat sidekudoksesta, joka sisältää kollageenia, elastiinia, fibrilliiniä, proteoglykaaneja ja hyaluronihappoa. Sidekudokset tarvitsevat oikeanlaista ravintoa ja liikuntaa pysyäkseen joustavina ja toiminnallisina.

Tässä esittelemme Evaakin auttaneet ravintoaineet, jotka yhdessä liikunnan kanssa ovat erityisen tärkeitä nivelten hyvinvoinnille:

Glukosamiini

Glukosamiini on luonnollinen yhdiste, jota kehosi käyttää ruston rakentamiseen. Se on nivelnesteen tärkeä osa. Rusto on nivelissä oleva pehmeä kudos, joka auttaa vaimentamaan iskuja ja liikettä nivelissä. Glukosamiini auttaa ruston muodostumista ja korjausta, mikä voi tukea nivelten terveyttä ja liikkuvuutta. Glukosamiinia saa ravintolisistä kuten NivelTehosta.

Kondroitiinisulfaatti

Kondroitiinisulfaatti on yksi nivelruston tärkeimmistä rakennusaineista, jota keho myös itse valmistaa rustosoluissa. Kondroitiinisulfaatti on siis luonnollinen aine, jota esiintyy nivelten rustossa ja sidekudoksissa. Sitä käytetään ravintolisänä nivelten terveyden tukemiseen. Se auttaa ylläpitämään ruston joustavuutta ja vahvuutta sekä tukee ruston uusiutumista ja korjausta. Kondroitiinisulfaatti voi myös auttaa nivelten voitelussa ja nesteiden ylläpitämisessä nivelissä, mikä voi parantaa nivelten liikkuvuutta ja vähentää kitkaa nivelten pinnalla.

Inkivääri

Inkivääri voi auttaa hallitsemaan tulehdusreaktioita, koska sisältää bioaktiivisia yhdisteitä, kuten gingeroleja. Lisäksi inkivääri sisältää antioksidantteja, kuten flavonoideja ja fenolisia yhdisteitä, jotka auttavat suojaamaan soluja vapailta radikaaleilta. Se edistää myös kehon luonnollista puolustuskykyä. Inkivääriä on perinteisesti käytetty monien terveysvaivojen hoidossa eri kulttuureissa. Tieteellinen tutkimus onkin osoittanut, että inkiväärillä voi olla monia terveyshyötyjä nivelille.

MSM eli metyylisulfonyylimetaani

MSM tarjoaa rikkiä, joka on olennainen osa nivelten kollageenin ja keratiinin rakennuspalikoita. Nämä ovat tärkeitä ruston ja sidekudoksen rakentamisessa ja vahvistamisessa. Monet käyttäjät kertovat, että MSM auttaa lievittämään nivelkipuja ja jäykkyyttä. Valitessa ravintolisää, joka sisältää MSM:ää on hyvä kiinnittää huomiota tuotteen laatuun ja valmistajan maineeseen varmistaakseen tuotteen puhtauden ja tehokkuuden.

C-vitamiini

Nivelten ruston terveydelle tärkeä C-vitamiini edistää kollageenin tuotantoa, mikä on olennaista nivelten rakenteen ylläpidossa. Se myös edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. C-vitamiinia voi saada monista eri ruoka-aineista sekä ravintolisien muodossa. Yhdistettynä muihin nivelille tärkeisiin aineisiin C-vitamiinista saa kaiken hyödyn irti nivelten hyvinvointiin.

Kupari

Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Hyviä kuparin lähteitä ovat pähkinät ja siemenet, viljat kuten täysjyväviljat, pavut ja herneet, maksaruoka, punainen liha sekä monipuolinen valikoima erilaisia vihanneksia, hedelmiä ja mereneläviä. Kuparia voi saada myös vedestä, erityisesti jos vesi kulkee kupariputkien läpi tai on käsitelty kuparikäsittelyssä. Aikuisen päivittäinen suositeltu määrä kuparia on noin 900 mikrogrammaa.

Ravintoaineiden tukena liikunta

Säännöllinen, nivelystävällinen liikunta, kuten kävely, uinti, tai jooga, voi vahvistaa lihaksia ja nivelten ympärillä olevia rakenteita, mikä auttaa tukemaan ja suojaamaan niveliä. Liikunnan avulla myös nivelten liikkuvuus säilyy parempana, mikä on tärkeää nivelten terveyden ylläpitämisessä.

Liikunnan lisäksi oikeanlaiset ravintoaineet ovat tärkeitä nivelten hyvinvoinnissa. Ne eivät ainoastaan tue nivelten liikkuvuutta vaan myös mahdollistavat miellyttävän ja vaivattoman liikkumisen arjessa. Kun ruokavalio sisältää riittävästi nivelille hyödyllisiä aineksia, se voi edistää nivelten notkeutta ja toimintaa luoden siten perustan mukavalle liikkumiselle.

Eva kokeili NivelTehoa, joka sisältää 6 tehoainetta nivelille ja yllättyi!

Terveyskaistan NivelTeho edistää nivelterveyttä yleisesti ja rustokollageenin muodostumista monipuolisella aktiiviaineiden yhdistelmällään. Se sisältää kaikkia edellä mainittuja ainesosia nivelten hyvinvoinnille. ”Olen yllättynyt, että vaikutus on näin iso.”

NivelTeho sopii mainiosti niin kuntoilijoille, urheilijoille kuin ikääntyvillekin. Se on ollut suomalaisten suosikki jo 16 vuotta, minkä vahvistaa lukuisat positiiviset asiakaspalautteet ja tuhannet tyytyväiset NivelTehon käyttäjät.

Liikunnan iloa!

Tutustu tästä NivelTehoon sekä muihin Terveyskaistan tuotteisiin: Terveyskaista (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.