Nuku enemmän, stressaa vähemmän: KSM66 ja niDRA auttavat tehokkaasti

Nuku enemmän, stressaa vähemmän: KSM66 ja niDRA auttavat tehokkaasti

Stressi ja unipulmat ovat yleisiä vaivoja, joihin on onneksi saatavilla tehokasta apua.

Hektinen elämä vaatii veronsa; todella moni nykyihminen kärsii stressistä ja
nukkumiseen liittyvistä ongelmista. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen: stressiä tehokkaasti lievittävä KSM66-ashwagandha ja unipulmia helpottava niDRA- ravintolisä ovat parantaneet lukuisten ihmisten elämänlaatua. KSM66- valmiste sisältää pelkästään maailman laajimmin tutkittua ja dokumentoitua ashwagandhaa. NiDRAssa vaikuttaa KSM66:n lisäksi maailman
eniten dokumentoitu Affron-sahramiuute.

Mutta milloin kannattaa valita avukseen KSM66 ja milloin taas niDRA?

Kiteytettynä vastaus on tämä: jos stressi on suurin pulmasi, suurimman avun saat KSM66-ashwagandhasta. Jos elämänlaatuusi vaikututtavat eniten uniongelmat tai olet temperamentiltasi nopea ja helposti kiivastuva, niDRA on sinulle parempi valinta. KSM66-ashwagandha auttaa silloin, kun stressi meinaa pilata elämän.
KSM66-ashwagandha tuo elämään rauhaa ja rentoutta

“Stressihormoniksi” kutsun kortisolin pitoisuutta alentamalla ja pitkäkestoisia stressireaktiota kontrolloivan HPA- akselin toiminta tasapainottamalla KSM66 lievittää stressiä tehokkaasti. KSM66- ashwagandha tukee myös emotionaalista tasapainoa, jolloin ylikuormittumiseen liittyvä ärtyneisyyskin helpottaa. Olon rauhoittaminen seurauksena myös nukahtaminen helpottuu.

niDRA tasapainottaa tunne-elämää ja auttaa nukkumaan paremmin

Uniongelmien juurisyihin vaikuttamalla niDRA auttaa nukkumaan hyvin. NiDRAn
toiminta perustuu Affron-sahramiuutteen ja KSM66-ashwagandhan yhteisvaikutukseen, jonka avulla avulla mieli ja keho rentoutuvat; hermostuneisuus vähenee, olo rauhoittuu ja uni tulee helposti. NiDRA toimii loistavasti myös unipulmiin, jotka liittyvät hormonaalisen kierron vaiheisiin: moni nainen on havainnut nukahtamisen olevan vaikeaa kuukautisia edeltävänä ajanjaksona tai vaihdevuosien aikaan. Hormonaalisista syistä johtuen myös tunne-elämän tasapaino voi heilahdella ja olo tuntua ärtyneeltä tai alavireiseltä. NiDRA tukee hyvää oloa ja emotionaalista tasapainoa myös ennen kuukautisia ja niiden aikana - ja tietysti auttaa myös nukkumaan paremmin.
Kuva: Jassu Dammert

NiDRA auttaa temperamentiltaan tulista taltuttamaan stressin ja saavuttamaan hyvät yöunet. Etenkin helposti kiivastuvalle ja nopeatempoiselle ihmiselle niDRA on erinomainen valinta sekä unipulmien helpottamiseen että stressin taltuttamiseen. NiDRA sisältää stressiä helpottavaa ashwagandhaa sekä Affron-sahramiuutetta, jolla on emotionaalista tasapainoa tukevia vaikutuksia. Temperamentiltaan tuliselle niDRA sopiikin yleensä pelkkää KSM66-ashwagandhaa paremmin oli tarve sitten stressin lievitttämisestä tai uniongelmien ratkaisemisesta.

KSM66-ashwagandhaa ja niDRAa voi käyttää myös samanaikaisesti. Silloin
kannattaa ottaa yksi kapseli KSM66-ashwagandhaa aamulla ja yksi kapseli niDRAa illalla noin tunti ennen nukkumaanmenoa. Tämä yhdistelmä toimii tehokkaasti hyvän yöunen, emotionaalisen tasapainon ja stressittömän elämän tukena.

Tämän kirjoituksen terveysväitteet perustuvat EFSAn odotuslistalla oleviin
ashwagandhan ja sahramin väitteisiin, jotka ovat:

Sahrami (Crocus sativus L) edistää emotionaalista tasapainoa ja auttaa tukemaan rentoutumista, ylläpitämään positiivista mielialaa ja hyvää oloa myös ennen kuukautisia ja sen aikana.

Ashwagandha (Withania somnifera) auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä kapasiteettia heikkouden, uupumuksen, väsymyksen ja keskittymisen menetyksen tapahtuessa. Ashwagandha tukee henkisen ja hermostuneen ajan ja ahdistuksen aikana. Ashwagandha edistää optimaalista rentoutumista ja emotionaalista tasapainoa. Ashwagandha parantaa kehon vastustuskykyä stressiin sekä auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. Ashwagandha auttaa ylläpitämään henkistä tasapainoa ja emotionaalista vakautta. Ashwagandha tukee unen tuloa.

Tästä linkistä pääset katsomaan lisää KSM66 ja niDRA tuotteista:

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.