Tue vastustuskykyäsi suomalaisen D-vitamiinivalmisteen avulla

Tue vastustuskykyäsi suomalaisen D-vitamiinivalmisteen avulla

Whamisa: Luonnon kauneutta korealaisittain Luet nyt Tue vastustuskykyäsi suomalaisen D-vitamiinivalmisteen avulla 2 minuuttia Seuraava Aromastick: Nappaa eteeristen öljyjen tuoksujen voima osaksi arkea

Ravitsemuksella on keskeinen osuus puolustusjärjestelmän toiminnassa. Kriittisin tekijä on D-vitamiini, jonka pitoisuudet erityisesti pohjoisen leveysasteiden ihmisillä ovat usein liian matalat erityisesti talviaikaan.

Suomen leveysasteilla pitkä ja pimeä talvi rajoittaa D-vitamiinin muodostumista ihossa ja ravinto onkin yli puoli vuotta ainoa D-vitamiinin lähde. Merkittävin D-vitamiinin ravintolähde on kala, jota nykyisin syödään aivan liian vähän, viimeisimmän kulutustilaston mukaan n. 40 g/vrk/asukas. Muinaisina aikoina kala on ollut keskeinen ravintolähde Suomessa. Pronssikaudella kalaa on arvioitu syödyn jopa 1 kg/vrk/asukas.

D-vitamiini ei oikeastaan ole vitamiini lainkaan, koska suurin osa maapallon ihmisistä saa sitä omasta ihostaan auringon valossa ja ravinnossa sitä on erittäin niukasti. Tämä niukkuus näkyy myös historiallisen matalissa päiväsaantisuosituksissa. Tutkijoiden käsitys todellisesta tarpeesta on lähes kymmenkertainen - sellaisia määriä ei enää ravinnosta saa.

D-vitamiini on kaikille välttämätön – varmista sen riittävä saanti ympäri vuoden!

D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä. Sillä on kuitenkin myös monia muita tärkeitä terveysvaikutuksia. D-vitamiini on tärkeä luustolle ja hampaille. Se edistää kalsiumin imeytymistä ja ylläpitää kalsiumtasapainoa. Sillä on todettu olevan vaikutusta myös lihasten hyvinvoinnille, ja se osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Suomalaisen Hankintatukun valmistamat vahvat Vitatabs D -vitamiinivalmisteet sisältävät hyvin imeytyvää kolekalsiferolia eli D3-vitamiinia. Ne sopivat ympäri vuoden käytettäväksi koko perheelle. D-vitamiinilisää suositellaan erityisesti kasvaville lapsille ja nuorille, ikääntyville sekä naisille raskaus- ja imetysaikana.

Vitatabs D-caps 50 μg 200 kaps.
Pienikokoinen, helposti nieltävä pehmytkapseli oliiviöljyssä. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia 50 mikrogrammaa yhdessä kapselissa. Kylmäpuristettu oliiviöljy tukee rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä.

Vitatabs D-Caps 100 μg 200 kaps.
Pienikokoinen, helposti nieltävä pehmytkapseli oliiviöljyssä. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia 100 mikrogrammaa yhdessä kapselissa. Kylmäpuristettu oliiviöljy tukee rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä.

Tutustu tästä Hankintatukun tuotteisiin: Hankintatukku (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.