Aromastick: Nappaa eteeristen öljyjen tuoksujen voima osaksi arkea

Aromastick: Nappaa eteeristen öljyjen tuoksujen voima osaksi arkea

Tue vastustuskykyäsi suomalaisen D-vitamiinivalmisteen avulla Luet nyt Aromastick: Nappaa eteeristen öljyjen tuoksujen voima osaksi arkea 4 minuuttia Seuraava Rosmariini - Hiustenhoidon uusi trendiaine!

Aromastick-puikon nuuhkiminen tuo tervetullutta tukea esimerkiksi vireys- ja tunnetilojen säätelyyn. Näppäräkäyttöisten tuoksupuikkojen avulla saatkin helposti eteeristen öljyjen hoitavat hyödyt napattua jokapäiväiseen elämääsi.

Vaikka tavoitteena olisikin olla hermostumisen hetkellä viileä kuin viilipytty, tuppaavat tunteet toisinaan kuumenemaan. Joskus taas ajatukset harhailevat holtittomasti eikä keskittyminen meinaa millään onnistua. Tiesitkö, että näihinkin tilanteisiin voi saada helpotusta tuoksujen hoitavaan voimaan perustuvasta aromaterapiasta?

Jokainen tuoretta pullaa, kielonkukkia tai vaikkapa savusaunan aromeja nuuhkaissut on varmasti havainnut tuoksujen vaikuttavan itseensä. Erilaiset tuoksut ovatkin vahvasti liitoksissa esimerkiksi tunteisiin, muistoihin ja mielialaan. Aromaterapia on kuitenkin muutakin kuin ihania tuoksuja ja niistä tykkäämistä. Kyseessä on monipuolisesti hyvinvointiamme tukeva, hyvin lempeä hoitomuoto, jolla pyritään luomaan tasapainoa kehon, mielen ja tunteiden välille.

Ikiaikainen aromaterapiatietous nykyihmisen iloksi Aromastickin avulla

Vaikka aromaterapia onkin jo muutaman vuoden ollut kovasti tapetilla, ei kyseessä todellakaan ole mikään uusi asia. Aromaterapialla on pitkät perinteet, jotka juontavat juurensa muinaiseen Egyptiin, jossa jo hyödynnettiin tuoksuöljyjä ja parfyymejä — varsinaisesta aromaterapiasta tuolloin ei toki vielä puhuttu. Merkittävästi myöhemmässä vaiheessa ihmiskunnan historiaa eteeriset öljyt opittiin erottelemaan kasveista höyrytislauksen avulla.

Aromaterapiassa kasvien hoitava voima tarjoutuu ihmisen hyödyksi varsin tiiviissä muodossa: esimerkiksi appelsiininkukista valmistetun eteerisen neroliöljylitran valmistamiseen tarvitaan jopa tuhat kiloa appelsiininkukkia. Koska eteeriset öljyt ovat todella tiivistä tavaraa, ei niiden kanssa lotrata; muutama tippa riittää toivotun vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Aromastickiä nuuhkaisemalla nappaat eteeristen öljyjen hyödyt käyttöösi varsin vaivattomasti

Aromastickin toiminta perustuu sen sisältämien eteeristen öljyjen vaikutuksiin. Tuoksupuikkoa nuuhkaistessa nenän hajureseptorit välittävät aisti-impulsseja aivojemme limbiseen järjestelmään, joka osallistuu esimerkiksi tunteiden ja motivaation säätelyyn. Aromastickin avulla voimmekin esimerkiksi helpottaa stressaantunutta tai hermostunutta oloa, vahvistaa kykyämme tarttua toimeen ja petrata keskittymistämme. Tuoksupuikoilla ei kuitenkaan hoideta sairauksia vaan niiden avulla omia voimavarojaan voi saada hyödynnetyksi aiempaa paremmin; jokaisella on esimerkiksi kyky hillitä hermostumista tai terästäytyä kognitiivisesti vaativassa tilanteessa. 

Vaikka aromaterapialla onkin pitkä historia, Aromastick on aivan uusi, kekseliäs tapa valjastaa tuoksujen hoitavaa voimaa omaa arkeaan helpottamaan.

Huulirasvapuikon näköistä, eteerisiä öljyjä sisältävää Aromastick-puikkoa nuuhkaisemalla tunnetilaansa saa vaikutettua välittömästi. Homma sujuu vikkelästi — ja huomattavasti helpommin kuin heinänteko; henkilökohtaiseen aromaterapiatuokioon kuluu sama aika kuin huulivoiteen sipaisemiseen.

Aikuisille ja yli 7-vuotiaille tarkoitettua Aromastickiä voidaan siis nuuhkia pitkin päivää, aina tarvittaessa. Hyvä käyttösuositus on 15 kertaa päivässä — tosin määrän kanssa ei tarvitse tosiaankaan olla tarkkana. Pienikokoinen Aromastick mahtuu mainiosti taskuun ja sen avulla voikin henkilökohtaisen aromaterapian viettää missä ja milloin tahtoo. Säännöllisesti käytettynä yhdestä tuoksupuikosta riittää tehoa 2-3 viikon ajaksi, nuuhkimisaktiivisuudesta riippuen. Aromastick on valmistettu Sveitsissä.

Tuoksupuikko tarjoaa käyttäjälleen henkilökohtaisen aromaterapiahetken. Aromastickia haisteltaessa eteeristen öljyjen tuoksut eivät leviä nuuhkijaansa edemmäs eivätkä siten aiheuta harmia tuoksuherkille tai allergisille ihmisille.

Tukea tunne- ja vireystilojen säätelyyn neljän Aromastickin avulla; Relax, Balance, Energy ja Focus.

  • Rentoutumista tukeva Aromastick Relax tuo rentouden tunnetta kiireisiin päiviin ja tervetullutta apua rauhoittumiseen iltaisin. Ylikierroksia tehokkaasti laskeva Relax auttaa päästämään irti kiireestä ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Relax-tuoksupuikko sisältää eteerisiä laventeli-, vetiver- ja mandariiniöljyjä.
  • Mielen ja kehon tasapainoa tukeva Aromastick Balance tuo välitöntä apuastressaavissakin tilanteissa hermostumista hilliten. Balance-tuoksupuikko sisältää eteerisiä piparminttu-, sypressi-, geranium- ja inkivääriöljyjä.
  • Vitaliteettiamme kohottava Aromastick Energy lisää energisyyttä ja auttaa pistämään töpinäksi. Valppauden ja vireyden tunnetta lisäävässä Energy- tuoksupuikossa vaikuttavat eteeriset piparminttu-, rosmariini- ja greippiöljyt.
  • Keskittymiskykyä ja terästäytymistä tukeva Aromastick Focus selkeyttää ajatuksia ja kirkastaa mieltä. Focus-tuoksupuikko onkin loistava valinta esimerkiksi tietotyöläiselle ja opiskelijalle. Skarppaamisen tueksi kehitetty Focus-tuoksupuikko sisältää eteeristä kanelinkuori-, piparminttu-, rosmariiniöljyjä.

Aromastick-puikoissa eteeriset öljyt vaikuttavat tuoksuseoksina synergistisesti; toinen toisensa vaikutuksia tukien. Siksi pieteetillä kehitetyt Aromastickin tuoksuseokset vaikuttavatkin yksittäisiä eteerisiä öljyjä monipuolisemmin ja tehokkaammin.

Aromastick-tuotteet nappaat näppärästi omaksesi täältä, linkki alla — testaa oitis ja totea teho ihan itse!

https://www.sinunapteekki.fi/collections/aromastick

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.