Hyvinvointia kuunneltavassa muodossa

Tulevaisuuden trendi: Hyvinvointia kuunneltavassa muodossa

Audio-ohjatut hyvinvointiohjelmat ovat erittäin tehokkaita, sillä ne eliminoivat tarpeen suunnitella ja seurata varsinaista treeniä itse. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, mikä tekee treenaamisesta sekä hyvinvoinnin lisäämisestä helpompaa ja jatkuvampaa.
Karkkipäivä-blogi Sannin suosikit Laveralta Luet nyt Tulevaisuuden trendi: Hyvinvointia kuunneltavassa muodossa 8 minuuttia Seuraava Miksi valita kotimainen ravintolisä?

Puhuttaessa moderneista ja tulevaisuuden hyvinvointi trendeistä, on vaikea ohittaa audio-ohjausta. 


Audiopohjaisten viihde, kuten äänikirjojen ja podcastien suosio on kasvanut huomattavasti viime vuosina, ja syystäkin. Audio-oppiminen tarjoaa ainutlaatuisen tavan sitoutua treeniin ja edistää terveyttä sekä hyvinvointia. 


Mutta mitä audio-oppiminen tarkalleen ottaen on, ja miksi se voi olla niin tehokas tapa treenata ja lisätä hyvinvointia sekä terveyttä elämään?

Tärkeimmät vitamiinit ravintolisinä

Hyvinvointiohjelmat audiona eli kuunneltavassa muodossa


Hyvinvointiohjelmat on tuotettu sinulle audiona eli kuunneltavissa olevassa muodossa. Ohjelmat sisältävät asiantuntija -podcasteja. Podcasteista saat tutkittua ja ajankohtaista tietoa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Asiantuntijoiden tuottama tieto motivoi ja auttaa sinua sitoutumaan tekemääsi hyvinvoinnin edistämisen päätökseen.


Asiantuntijoina podcasteissa ovat terveyden-, liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset. Podcast muodossa tuotettu asiantuntijuus vapauttaa sinut halutessasi liikkumaan samalla, edistämään arjen askareita ja vähentämään ruutuaikaa. Usealle meistä audio-oppiminen on myös erinomainen tapa sisäistää uutta tietoa syvemmin.


Hyvinvointiklinikan tiimistä löytyy mm. lääkäreitä, fysioterapeutteja, terveydenhoitajia, sairaanhoitajia, gynekologeja, ravitsemusterapeutteja ja personal trainereita. Kaikki asiantuntijat tekevät myös käytännön työtä, vastaanottotoimintana ja asiantuntijoina. Saat siis takuulla ajankohtaista, ammattimaista ja kokenutta ohjausta. Lisätietoa asiantuntijoista.


Kuunneltuna uuden opettelusta tulee henkilökohtaisempaa ja yksityisempää. Sinun ei tarvitse katsoa ruudulta mitä tapahtuu - voit muilta huomaamatta opetella uusia hyvinvoinnin muotoja, rauhassa, omaan, sinulle sopivaan tahtiin. 

Tärkeimmät vitamiinit ravintolisinä

Audiotreenaaminen - hyvinvoinnin uusi muoto

Asiantuntijatiedon lisäksi ohjelmat sisältävät audiotreenejä ja -rentoutuksia. Osassa harjoituksissa on videoidut ohjeet tukena ensimmäisillä kuuntelukerroilla. Pian liikkeet otettuasi haltuun teet treenit puhtaasti audiona. Saat koko kehon käyttöön ja valmentajan ohjaamaan kuulokkeisiin.


Yksi suurimmista eduista audio-ohjatuissa treeneissä on niiden helppo saatavuus. Voit treenata missä ja milloin tahansa, ilman erityisiä välineitä tai tilaa. Olipa kyseessä lenkki puistossa, matka kuntosalille tai vain oma olohuoneesi, voit nauttia treeneistä missä tahansa.

Kannustusta, motivointia ja treenejä yhdessä


Hyvin toteutetut ääniohjaukset tarjoavat kannustusta, motivointia ja henkilökohtaista ohjausta treenin aikana. 

Tämä auttaa treenaajaa  ja elämäntapamuutosta tavoitteleva puskemaan itsensä pidemmälle ja saavuttamaan parempia tuloksia kuin yksin tehtäessä.


Äänen avulla treenaaja voi uppoutua treeniin täysin. Sulautumalla äänimaailmaan, treenaaja voi keskittyä liikkeisiin ja tekniikkaan ilman visuaalisten häiriötekijöiden aiheuttamaa häiriötä. Tämä voi johtaa parempiin tuloksiin ja mm. syvempään liikkuvuuden tuntemukseen. 


Tietoa omaksuttaessa ääniohjaus vapauttaa sinut tekemään asioita, jotka voivat parantaa asioiden sisäistämistä - kuten lenkkeily ja yksinkertaisten kotiaskareiden suorittaminen. 

Tärkeimmät vitamiinit ravintolisinä

Audio-ohjauksella voi olla monia etuja hyvinvoinnille


  • Stressin hallinta: Rentouttavat ääniohjaukset, voivat auttaa rentoutumaan ja lievittämään stressiä. Säännöllinen rentoutuminen ääniopastuksen avulla voi parantaa mielenterveyttä ja auttaa hallitsemaan stressaavia tilanteita tehokkaammin.
  • Uni: Ääniopastukset voivat auttaa parantamaan unen laatua ja auttamaan nukahtamaan nopeammin.
  • Motivaatio liikuntaan: Ääniopastetut harjoitusohjelmat voivat auttaa ihmisiä pysymään motivoituneina liikunnassa. Valmentajan ääni kannustaa ja ohjaa harjoituksen aikana, mikä auttaa ylittämään esteitä ja saavuttamaan harjoitustavoitteet.
  • Mielen hyvinvointi: Ääniohjaukset voivat tarjota positiivisia ajatuksia, kannustusta ja itsemyötätuntoa, mikä voi edistää mielen hyvinvointia.
  • Oppiminen ja kehittyminen: Ääniohjaukset voivat tarjota oppimismahdollisuuksia monilla eri aloilla, kuten uudet taidot tai henkilökohtainen kehitys. Podcastit ja hyvinvointiohjelmat tarjoavat arvokasta tietoa ja inspiraatiota.
  • Rentoutuminen ja lepo: Rentouttava äänimaailma voi auttaa rentoutumaan ja levähtämään päivän kiireiden keskellä. Pieni tauko ääniohjauksen avulla voi auttaa palautumaan ja lataamaan energiaa.

Yhteenvetona audio-ohjauksella voi olla monia etuja hyvinvoinnille, kuten stressinhallinta, parempi uni, liikunnan motivoiminen, mielen hyvinvoinnin edistäminen, oppiminen ja kehittyminen sekä rentoutuminen ja lepo.

Audio-ohjelmat tarjoavat monia etuja perinteisiin treeniohjelmiin


Valitsemalla sinulle sopivat ääniopastukset ja integroimalla ne osaksi päivittäistä rutiinia tuet kokonaisvaltaista hyvinvointia. Audio-ohjelmat tarjoavat monia etuja verrattuna perinteisiin treeniohjelmiin tai itseopiskeluun. Niitä voi kuunnella missä ja milloin tahansa, oli sitten matkalla töihin, lenkillä tai rentoutumassa kotona.


Audio-ohjatut treenit ovat erittäin tehokkaita, sillä ne eliminoivat tarpeen suunnitella ja seurata treeniohjelmaa itse. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, mikä tekee treenaamisesta helpompaa ja jatkuvampaa.

Tärkeimmät vitamiinit ravintolisinä

Hyvinvointiohjelmat ovat helposti löydettävissä ja toteutettavissa

Hyvinvointiohjelmat tavoittavat sinut WhatsAppin välityksellä. Pääset suoraan viestistä kuuntelemaan asiantuntija podcasteja tai tekemään päivän treenin/harjoituksen. Helppoa!


Ei enää sähköpostiviidakkoa tai monimutkaisia kurssialustoja vaan näppärä, nopea ja suora ohjaus hyvinvoinnin äärelle. Viesti muistuttaa ja sitouttaa ohjelman läpikäymiseen.


Monelle meistä on varmasti kokemusta ostetusta verkko-ohjelmasta, jonka toteuttaminen jää usein kesken. Tämä este on haluttu taklata ohjelman helpolla saatavuudella. Ohjelma kulkee siellä missä sinä ja puhelimesikin.


WhatsApp auki, ja viestiketjusta löydät koko ohjelman ohjauksen askel askeleelta. Ei monimutkaisia ja täynnä olevia kurssisivustoja vaan selkeää ohjausta viikko kerrallaan. 


Mitä tarvitset osallistuaksesi Hyvinvointiohjelmiin?


Näitä äänipohjaisia, terveys- ja liikuntaohjelmia on saatavilla kautamme monenlaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. Niiden avulla voi pudottaa painoa tai parantaa niin fyysistä kuntoa, mielen hyvinvointia kuin myös löytää tasapainoa arjen kiireiden keskellä. Lisäksi ne sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä niiden avulla voi edetä omassa tahdissaan ja valita itselleen sopivat harjoitukset.


Osallistuaksesi ohjelmaan ota huomioon, että sinulta löytyy nämä asiat:

  • Älypuhelin ja toimivan puhelinnumeron. 
  • Toimiva internetyhteys, kuten mobiilidata tai wifi.
  • WhatsApp-sovellus. Ohjelma tavoittaa sinut WhatsAppin välityksellä. WhatsApp on maksuton pikaviestisovellus, joka jo usealta meistä puhelimesta löytyy ja on jo nyt päivittäisessä käytössä. WhatsApp on ladattavissa puhelimesi omasta sovelluskaupasta veloituksetta.
  • Kuulokkeet. Kuulokkeet eivät ole pakolliset, mutta luovat sinulle yksityisyyttä, selkeämpää ohjeistusta ja tehostavat osaltaan harjoitusten vaikutusta esimerkiksi rentoutusharjoituksissa. Kuulokkeista valitset omaan käyttöösi parhaiten sopivat. Langattomat, bluetooth-yhteydellä toimivat kuulokkeet antavat vapautta liikkua huolettomammin ja rennommin. 
  • Et tarvitse erityisiä apuvälineitä. Nyt tarjolla olevat hyvinvointiohjelmat eivät vaadi erityisiä välineitä. Suurin osa harjoituksista toteutetaan omalla kehonpainolla, kuten HIIT-audiotreenit ja useimpien meistä arjesta löytyvillä välineillä, kuten tuolia tai pyyherullaa hyödyntäen. Jokaisen ohjelman kohdalta löydät maininnan mikäli ohjelma vaatii erillisiä välineitä. Poikkeuksena yleisestä on Elinvoimaa hengityksestä ohjelma, joka tehdään yhdessä Well02-laitteen kanssa.
Hyvinvointiohjelmaan osallistuminen

Hyvinvointiohjemien tarjonta


Aloita heti -ohjelmat - löydät yhden ohjelman takaa koko sisällön ja toteutat harjoituksia itsenäisesti omaan tahtiin: 


HIIT-audiotreenit

Kasvojooga 

Äänimaljarentoutukset


5 päivän ohjelmat - Ohjelma etenee ohjatusti maanantaista - perjantaihin. Sinulle avautuu uusi harjoitus tai asiantuntija-podcast päivittäin. WhatsApp-viestit muistuttavat tekemään ohjelman. Ohjelman aloitusviesti tulee sinulle maanantai klo 9. Harjoituksen voit tehdä, kun sinulle sopii.  


Hyvinvointistartti


5 viikon ohjelmat - Ohjelma etenee ohjatusti viiden viikon ajan. Ohjelman sisältö tulee sinulle viikoittain WhatsApp-viestillä. Ohjelmat etenevät asteittain sopivaan tahtiin, jotta motivaatio ja mielenkiintosi pysyvät yllä.


Kevyt olo pätkäpaastolla

Kävellen kuntoon

Elinvoimaa hengityksestä

Voimaa lantionpohjaan 


Aloita heti -ohjelmat ja 5 päivän ohjelmat tutustuttavat sinut audio-ohjaukseen ja hyvinvointiohjelmien toteutukseen. Ne ovat edullisia ja auttavat sinua löytämään hyvinvoinnin uuden muodon. Näiden ohjelmien ohjaus alkaa joka maanantai klo 9, treenit teet toki oman tahdin mukaan. 


Ohjaus vaikuttaa tilaukseen. Mikäli teet oston ennen ko. viikon maanantaita klo 8.30 lähtee ohjaus samalla viikolla. Maanantaina klo 9 jälkeen tehdyt ostot starttaavat seuraavalla viikolla.


Lue lisää Hyvinvoinnin uudesta muodosta


Pidemmät ohjaukset edistävät tehokkaasti hyvinvointiasi ja terveyttäsi viikottaisella ohjauksella.


Älä siis enää odottele, vaan ota ensimmäinen askel kohti parempaa hyvinvointia audio-ohjelmien avulla. Tutustu Hyvinvointiklinikan valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva tapa lisätä hyvinvointia arkeesi!

Suosituksemme sinulle - aloita Hyvinvointistartilla


Hyvinvointistartti sopii sinulle, joka haluat...


Uuden tavan liikkua. Audio-ohjelmia voit kuunnella missä ja milloin tahansa. Saat startista päivittäisen boostin hyvinvointiin helposti WhatsAppin välityksellä.


Hyvinvointia arkeen. Haluat yhdistää terveyden ja liikunnan arkeesi. Treenit sopivat kuntotasosta riippumatta lähes jokaiselle.


Vastaanottaa arvokasta asiantuntijatietoa. Miten voit parantaa omaa terveyttäsi aikarajoitteisen syömisen avulla? Asiantuntija -podcast johdattaa sinut useita terveyshyötyjä tuovan pätkäpaaston pariin.


Ottaa askeleen lähemmäksi aktiivista elämäntapaan. Aktiivinen elämäntapa vaatii uusien rutiinien opettelemista ja muistuttajaa. Hyvinvointistartti aloittaa aktiivisemman arjen - lähde mukaan!


Sinua saattaa kiinnostaa myös Hyvinvointiklinikan tuottamat podcastit yhdessä ohjelman asiantuntijoiden kanssa. Podcastit löydät Spotifysta, mielenkiintoisia kuuntelu hetkiä. 

Usein kysytyt kysymykset

Mitä ovat hyvinvointiohjelmat?

  • Terveyden- ja hyvinvointialan asiantuntijoiden laatima kokonaisuus hyvinvoinnin edistämiseen - hyvinvoinnin useilta osa-alueilta.
  • Valittavanasi on aktiivista arkea, luonnollista kauneutta, palautumista ja painonhallintaa tukevia ohjelmia - tarjonta laajenee jatkuvasti.
  • Koe uusi tapa - ohjaus suoraan puhelimeen WhatsAppin välityksellä - ei enää sähköpostiviidakkoa, jumiutuvia sovelluksia ja hukkuneita tunnuksia.
  • Saat tietoa ja ohjausta asiantuntijoilta audiona eli täysin kuunneltavassa muodossa - vähennät ruutuaikaa ja koet uuden tavan sisäistää tietoa.

Ketkä ohjelmia ovat laatineet?

Ohjelmat ovat tuottaneet terveys- ja liikunta-alan ammattilaiset. Hyvinvointiklinikan tiimistä löytyy mm. lääkäreitä, fysioterapeutteja, terveydenhoitajia, sairaanhoitajia, gynekologeja, ravitsemusterapeutteja ja personal trainereita. Kaikki asiantuntijat tekevät myös käytännön työtä, vastaanottotoimintana ja asiantuntijoina. Saat siis takuulla ajankohtaista, ammattimaista ja kokenutta ohjausta.

Milloin tarvitsen hyvinvointiohjelmia?

Näitä äänipohjaisia terveys- ja liikuntaohjelmia on saatavilla monenlaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. Niiden avulla voi pudottaa painoa tai parantaa niin fyysistä kuntoa, mielen hyvinvointia kuin myös löytää tasapainoa arjen kiireiden keskellä. Lisäksi ne sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä niiden avulla voi edetä omassa tahdissaan ja valita itselleen sopivat harjoitukset. Voit laittaa vain luurit korville ja pääset alan parhaiden asiantuntijoiden ja valmentajien audio-ohjaukseen.

Mitä ovat audiotreenit?

Hyvinvointiohjelmat on tuotettu sinulle audiona eli kuunneltavissa olevassa muodossa.

Audio-ohjelmat tarjoavat monia etuja verrattuna perinteisiin treeniohjelmiin tai itseopiskeluun. Niitä voi kuunnella missä ja milloin tahansa, oli sitten matkalla töihin, lenkillä tai rentoutumassa kotona.
Audio-ohjatut treenit ovat erittäin tehokkaita, sillä ne eliminoivat tarpeen suunnitella ja seurata treeniohjelmaa itse.

Miten saan ohjelman käyttööni?

Tilaa ohjelma Sinunapteekin sivuilta. Tilattuasi saat 10-15min päästä ensimmäisen WhatsApp-viestin. Mikäli viestiä ei kuulu voit laittaa meille sähköpostia info@hyvinvointiklinikka.fi

Riippuen ohjelma tyypistä pääset joko suoraan harjoituksiin tai saat ohjelman sisällön viikko/päivä kohtaisesti. 

WhatsApp-viestissä on linkki, jota painamalla ohjaudut ohjelman sisällön pariin. 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.