Elinvoimaa Life Drink -ravintojauheella

Elinvoimaa Life Drink -ravintojauheella

Rosmariini - Hiustenhoidon uusi trendiaine! Luet nyt Elinvoimaa Life Drink -ravintojauheella 3 minuuttia Seuraava 5 syytä syödä D-vitamiinia

Yksipuolinen ruokavalio sekä stressaava elämä vaativat elimistöltämme paljon, ja tarvitsemme tällöin enemmän suojaravintoaineita sekä lisätukea suolistollemme. Terranova Life Drink on suunniteltu tarjoamaan päivittäiset marjat, lehtivihannekset, proteiinit, suolistoa hellivät probiootit ja kasviperäiset omega-3-, -6 ja -9-rasvahapot helposti ja korkealaatuisesti. Lue, kuinka tuet Life Drinkin avulla päivittäistä hyvinvointiasi!

1. RIKASTA RUOKAVALIOTASI

Yksipuolinen ruokavalio sekä stressaava elämä vaativat elimistöltämme paljon, ja tarvitsemme tällöin enemmän suojaravintoaineita sekä lisätukea suolistollemme. Lautaseltamme jää myös usein puuttumaan riittävä määrä vihreitä kasviksia, marjoja sekä suoliston hyvinvointia tukevaa kuitua ja hyviä bakteereita ruokkivia prebiootteja. Terranova Life Drink on helppo tapa lisätä näitä kaikkia ruokavalioosi!

Korkealaatuinen Terranova Life Drink tarjoaa marjoja, vihreitä lehtivihanneksia, kasviperäisiä omega-3–6–9-rasvahappoja ja kasviperäisiä proteiineja helposti ja luonnollisesti. Jauhesekoitus sisältää kymmentä, puhtaasti viljeltyä marjajauhetta, kuten tyrniä, mustikkaa ja acaita, sekä kymmentä eri luomulaatuista lehtivihannesta, kuten vehnänorasta, voikukanlehteä, nokkosta ja parsakaalin ituja. Lisäksi mukana on reishi- ja shiitakesientä, joilla on paljon terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia.

2. TUE RUUANSULATUSTASI JA AINEENVAIHDUNTAASI

Life Drink tukee myös ruuansulatusta, sillä se sisältää viittä hyvin tutkittua probioottikantaa, tervettä suolistoflooraa ruokkivia prebioottisia kuituja sekä laajan kirjon ruuansulatusentsyymejä sekä inkivääriä, joka tukee ruuansulatuksen toimintaa. Tämä kokonaisvaltainen yhdistelmä on omiaan tasapainottamaan vatsavaivoja ja helpottamaan raskaiden aterioiden jälkeistä mahdollista tukalaa oloa.

Tuotteen kasvisten luontaiset vitamiinit, kivennäisaineet ja kasviravinteet toimivat synergistisesti täydentäen ruokavaliota ja elvyttäen hiljalleen hidastunutta ruuansulatusta ja aineenvaihduntaa. Jauhe luo ihanteellisen ympäristön suolistobakteerien kiinnittymiselle.

3. LISÄÄ ELINVOIMAASI JA TUE PAINONHALLINTAA

Life Drink sopii kokonaisvaltaisena valmisteena tukemaan kehon aineenvaihduntaa ja energiantuotantoa. Terapeuttiset kasvikset sekä suolistoa huoltavat ainesosat herättelevät kehon toimintoja tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Näin se sopii luontaisesti myös painonpudotuksen ja puhdistuskuurien sekä paaston yhteydessä käytettäväksi.

Joskus terveellisempään ruokavalioon siirtyminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty - salaattien ja smoothieiden teko osoittautuukin arjen kiireissä haasteelliseksi. Terranovan Life Drink -jauheella on helppo täydentää yksitoikkoistakin ruokavaliota ja antaa keholle sen tarvitsemia ravintoaineita. Jauhe on erinomainen vaihtoehto myös ikääntyneille ja toipilaille, joilla ravintoaineiden tarve on kasvanut mutta niiden imeytyminen on heikentynyt.

4. HELPPOKÄYTTÖINEN JA NEUTRAALINMAKUINEN

Koska kaikki tarvittava on Life Drink-jauheessa yhdessä, sen käyttö on myös helppo aloittaa: sekoitat sen vain veden, mehun, kasvimaidon, smoothien tai tuorepuuron joukkoon! Saat runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja hyödyllisiä kasviravinteita täydentämään yksipuolista ruokavaliota. Life Drink sopii erinomaisesti myös esimerkiksi raakaleivonnaisia rikastamaan! Sen maku on neutraali, ja se sulautuu helposti muiden ruoka-aineiden joukkoon ilman pistävää makua.

5. VALITSE AIDOSTI TÄYTEAINEETONTA JA TUOREPAKASTEKUIVATTUA

Life Drink-jauheen kasvikset ovat puhtaasti viljeltyjä tai eettisten ja ekologisten periaatteiden mukaan tuotettuja. Tuote on 100 % täyteaineeton: löydät vain vaikuttavat aineet ja kasvikset!

Tuorepakastekuivaus, säilyttää kasvien entsyymiaktiivisuuden koskemattomana ja samalla myös vitamiinien ja niiden apuaineiden pitoisuudet pysyvät tuoretta vastaavana. Terranovan käyttämät tuorepakastekuivatut kasvikset vastaavatkin tuoretta luomu- ja villiruokaa tiiviissä muodossa. Life Drink ei sisällä myöskään gluteenia, maitoa, hiivaa, soijaa, sokeria tai makeutusaineita. Kuten kaikki Terranovan tuotteet, myös Life Drink soveltuu sekä kasvissyöjille että vegaaneille.

Nauti Life Drinkiä päivittäin ja koe ero!

Tästä pääset tutustumaan Terranovan tuotteisiin: Terranova (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.