Harmonia niDRA ja Sleep Aid -melatoniinisuihke: univaikeuksien voittamisen tehokaksikko

Harmonia niDRA ja Sleep Aid -melatoniinisuihke: univaikeuksien voittamisen tehokaksikko

Liposomi C-vitamiini: Tehokkaampi ja monipuolisempi kuin tavallinen C-vitamiini Luet nyt Harmonia niDRA ja Sleep Aid -melatoniinisuihke: univaikeuksien voittamisen tehokaksikko 3 minuuttia Seuraava Ecolomega – ultratuoretta ja raikasta öljyä suoraan kalasta!

Tiesitkö, että useampi kuin joka kolmas suomalaisaikuinen kamppailee uniongelmiensa kanssa? Onneksi nukkumiseen liittyviin haasteisiin on saatavilla luonnollista ja tehokasta apua.

Nämä asiat tunnemme kuin omat taskumme: univaje väsyttää, lihottaa, vaikeuttaa keskittymistä ja saa mielen matalaksi: ajatus ei kulje ja kaikki koko elämä tuntuu takkuilevan. Mutta miten ihmeessä matkan höyhensaarille saisi joutumaan jouhevammin?

Univaikeuksien voittamisessa kaiken A ja O on säännöllinen vuorokausirytmi samanlaisina toistuvine nukkumaanmeno- ja heräämisaikoineen. Riittävästä liikunnasta, iloa tuottavasta vapaa-ajasta sekä terveellisestä ruokavaliosta huolehtiminen auttaa myös nukkumaan paremmin. Myös pimennetty, hiljennetty ja viilennetty makuuhuone luo hyvät edellytykset levolle laskeutumiselle. Alkoholin ja kofeiinia sisältävien juomien välttäminen sekä television ja älylaitteiden sammuttaminen viimeistään tuntia ennen nukkumaanmenoa jouduttaa nukahtamista.

Joskus näiden toimien lisäksi tarvitaan lisäapua hyvien yöunien saavuttamiseen. Todellinen tehopari univaikeuksien voittamiseen on Harmonia niDRA ja Sleep Aid -melatoniinisuihke.

Harmonia niDRA luo jo päivän aikana tukevan perustan hyville yöunille

Liiallista stressiä lievittävä, tunne-elämää tasapainottava rentoutumista ja levollisuuden tunnetta lisäävä niDRA pitää huolta siitä, etteivät mielen ja kehon kierrokset pääse päivän aikana kasvamaan liian koviksi. Kun olo on rennompi ja tyynempi, nukahtaminen sujuu illalla helpommin.

Harmonia niDRAn sisältämä sahramiuute (Affron®) edistää rentoutumista, emotionaalista tasapainoa sekä positiivista mielialaa. Valmisteen sisältämä ashwagandha-juuriuute (KSM66®) auttaa nukahtamista, edistää palautumista, lievittää stressiä ja tukee kehoa hermostuneisuuden, jännittyneisyyden ja levottomuuden tunteiden yhteydessä.

Harmonia niDRA on erinomainen apu ihmiselle, jota tulevan yön mahdollinen valvominen huolestuttaa jo päivällä: levollisuuden tunnetta lisäävä niDRA varmistaa sen, että voit käydä nukkumaan luottavaisin ja kevein mielin; tulevaa yötä jännittämättä.

Koska niDRA ei ole mikään nuijanukuttava unipilleri (vaan uniongelmien juurisyihin pureutuva ratkaisu), kestää sen vaikutusten huomaamisessa yleensä noin kahden viikon ajan — toki osa ihmisistä toteaa tehon nopeamminkin.

Jos uniongelmat ovat akuutteja ja valvottuja öitä on kertynyt jo kosolti, niDRAn rinnalla kannattaa aluksi käyttää Sleep Aid -melatoniinisuihketta, joka tehoaa jo seitsemässä minuutissa.

Melatoniinsuihke auttaa nukahtamaan nopeasti

Suuhun suihkaistava Sleep Aid -melatoniinisuihke vaikuttaa todella nopeasti, koska se imeytyy tehokkaasti suoraan suun limakalvojen kautta. Melatoniini auttaa tutkitusti lyhentämään nukahtamisaikaa: edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Sleep Aid -suihkeessa melatoniinia on 1,95 mg/suihkaus, joten kyseessä on vahva ja riittoisa valinta.

Laastariratkaisu ja pidempiaikainen helpotus uniongelmiin

Melatoniini on niin sanotusti “laastariratkaisu” uniongelmiin: se korjaa oireen eli auttaa nukahtamaan, mutta univaikeuksien juurisyihin melatoniinista ei ole apua. Univaikeuksien yleisimpiä juurisyitä ovat liiallinen stressi sekä mielen ja kehon ylikierrokset. Juuri näihin stressiperäisiin haasteisiin vaikuttamalla ja emotionaalista tasapainoa parantamalla Harmonia niDRA luo otolliset olosuhteet hyville yöunille. Univaikeuksien selättämisen lisäksi saat kaupan päälle levollisemman mielen päivisin!

Harmonia niDRAn ja Sleep Aid -melatoniinisuihkeen yhteiskäyttö

Harmonia niDRAa otetaan yksi kapseli aamulla ja toinen illalla, jolloin valmiste pitää huolta ihmisestä koko vuorokauden läpeensä. Aamulla otettu niDRA vaikuttaa siihen, etteivät päiväsaikaiset stressitasot pääse nousemaan korkealle, jolloin rauhoittuminen ja nukahtaminen sujuu illalla helpommin.

Kun niDRAn käytön aloittaa ensimmäistä kertaa, on sen rinnalla hyvä käyttää kahden ensimmäisen viikon ajan Sleep Aid -melatoniinisuihketta, joka auttaa nukahtamaan nopeasti. Harmonia niDRAn hyödyt nousevat kukoistukseensa pidempiaikaisessa käytössä: noin kahden viikon kuluttua niDRAn käytön aloittamisesta melatoniinisuihkeen käytön voikin mainiosti lopettaa. Suihkeen voi jättää yöpöydän laatikkoon ja sitä voi hyödyntää akuutin tarpeen yllättäessä.

Tilaa tehokaksikko testiin tästä: Harmonia niDRA ja Nordaid Sleep Aid- melatoniinisuihke

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.