Tukea parempaan mielialaan Fortesan Sahramilla!

Tukea parempaan mielialaan Fortesan Sahramilla!

Koetko alakuloa, kevätuupumusta tai kuukausittain mielialavaihteluita? Mielialaa kannatta tukea liikunnalla, paremmalla ravinnolla ja hyvällä unella, mutta myös ravintolisillä voi olla myötävaikutusta mielen jaksamiseen.

Olet mahdollisesti jo kuullut sahramin hyvistä vaikutuksista. Sahramiuutteen vaikutus perustuu aivojen välittäjäaineiden noradrenaliinin, dopamiinin ja serotoniinin takaisinoton estoon, jolloin aivoilla on enemmän ko. välittäjäaineita käytettävissään. Korkealaatuisen Saffr´Activ® -sahramiuutteen sisältämät aktiiviaineet, erityisesti safranaali, ovat tiivistetyssä muodossa ja edistävät emotionaalista tasapainoa, auttavat tukemaan rentoutumista ja ylläpitämään hyvää mielialaa.

Sahramia saadaan käsin poimituista ja puhdistetuista maustesahramin (Crocus sativus) emeistä (luoteista) ja yhteen kiloon kuivattua sahramia tarvitaan vähintään 100 000 kasvia. Sahrami tunnetaankin maailman kalleimpana mausteena.

FORTESAN SAHRAMI + C + B6 sisältää lisäksi ihmiselle välttämätöntä aminohappoa, fenyylialaniinia, joka vaikuttaa aivojen välittäjäaineiden kautta. Sitä on eniten ruoka-aineissa, joissa on paljon proteiinia, mm. lihassa, kalassa ja kananmunissa. C- ja B6-vitamiinit edistävät normaaleja psykologisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Kokeile uutta Fortesan Sahramia ja huomaa teho! Tuote on turvallinen käyttää pitkiäkin aikoja. Huomaathan kuitenkin, että Fortesan® Sahrami + C + B6 -ravintolisää ei suositella raskauden ja imetyksen aikana eikä samanaikaisesti mielialalääkkeiden kanssa, ellei lääkäri niin suosittele.

Tutustu tuotteeseen tästä: Fortesan Sahrami + C+ B6 60 tabl. (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.