Maailman terveellisin keksi koirille ja hevosille  - Black Balance

Maailman terveellisin keksi koirille ja hevosille - Black Balance

Vaihdevuodet – luonnollinen osa naisen elämää Luet nyt Maailman terveellisin keksi koirille ja hevosille - Black Balance 3 minuuttia Seuraava Nauti keväästä - Bio-Pycnogenol

Lemmikkiemme vatsa -ja suolistovaivat tuntuvat kasvavan samassa suhteessa missä nykyruoan valmistuksen prosessit ja keinotekoisuus lisääntyvät. Syy on osin siinä, että ihmisen kosketus luontoon on vähenemään päin ja se heijastuu myös lemmikkiemme luontokosketukseen. Nyt kosketusta luonnolliseen on mahdollista lisätä vaikka palkkiona suorituksista. Black Balance keksit on valmistettu havupuu-uutejauheesta, joka on ”terästetty” pakurilla. Mahtava yhteisvaikutus on nyt lemmikin omistajien saatavilla kätevästi hyvänmakuisten keksien muodossa.

Black Balance on suomalaisen Effe Balancen tuotesarja ja se onkin täydennysrehumarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista.

Black Balance on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä, ja tarkemmin ottaen metsän maaperän hapoista sekä ravinteista jalostettu polyfenoliyhdiste. Black Balancen yksinkertainen, EU:ssa patentoitu toimintamekanismi kopioi luonnollisen ravintokuidun muodostumista kasveihin, jolloin mikrobiomille saadaan helposti toimitettua elintärkeää liukenevaa ravintokuitua (prebiootti).

Black Balance palauttaa ja ylläpitää ruoansulatuskanavan mikrobitoimintaa. Tämän hieman mystisenkin tuotteen tehtävä on mm. tasapainottaa ei-toivottujen ja toivottujen mikrobien kantoja koirien ja hevosten elimistössä. Tasapainoinen ja koko matkaltaan toimiva ruoansulatuskanava tuo hyvää oloa sekä se vahvistaa merkittävästi immuunipuolustusta.

Black Balancella on kolme tärkeää tehtävää lemmikin elimistössä:

Männyn kaarnasta ja pakurista eristetyt humusaineet, eli ligniinit, lignofenolit, fulvo- ja humushapot ovat Black Balancen vaikuttavia tehoaineita, jotka ovat käyneet läpi satoja julkistettuja yliopistotutkimuksia.

1. Black Balance on vahva prebioottivalmiste, joka ruokkii tehokkaasti hyvien bakteerien kantaa elimistössä. Suoliston mikrobiomin hyvät bakteerit, kuten esimerkiksi maitohappobakteerit (probiootit) tarvitsevat elääkseen liukenevaa kuitua. Pelkkä maitohappobakteerin lisääminen ruokintaan ei siis riitä, vaan ne tarvitsevat oikeaa ravintoa elääkseen.

2. Black Balance on kuljetusliike, jonka meno -ja paluumatka elimistössä koiran on koettava itse. Antioksidanttien, rasvahappojen ja mineraalien imeytyminen sekä kuljettaminen solutasolle, on tärkeä osa suoliston mikrobiomin hyvinvointia. Black Balancen valtava polyfenolien määrä vaikuttaa suoraan ravinteiden tehokkaaseen kuljettamiseen elimistön hyötykäyttöön. Näin se vaikuttaa suoraan mm. palautumiseen.

3. Prosessoidun ja tehoviljellyn ravinnon mukana kulkeutuu kuitenkin myös epäpuhtauksia, kuten raskasmetalleja, kemikaalijäämiä ja ympäristömyrkkyjä. Ne on saatava pois elimistöstä, aivan kuten kehon energiantuotannosta syntyvä kuona-ainekin. Black Balancen toinen keskeinen vaikuttava aine fulvohappo, on läsnä meidän ja lemmikkiemme arjessa tietämättämme. Fulvohappoon liittyvissä tutkimuksissa on havaittu sen poikkeuksellinen kyky sitoa mm. epäpuhtauksia itseensä ja poistaa ne kuona-aineenvaihdunnan mukana kehosta.

Black Balance on kuljetusliike, jonka meno- ja paluumatka koirien ja hevosten on koettava itse. Black Balancen laatu, puhtaus ja ekologisuus ovat arvoja, jotka tulevat painumaan lemmikin omistajien sydämiin nyt ja tulevaisuudessa.

Tästä pääset tutustumaan Black Balance -tuotteisiin lemmikeille: Black Balance 

Omistajille Black Stuff, vahvaa havupuu-uutejuomaa!

Black Balance tuoteperheeseen kuuluu osana myös ihmisille kehitetty Black Stuff Havupuu-Uutejuoma + Pakurikääpä. Black Stuffissa ja Black Balancessa on samat vaikuttavat aineet ja toimintamekanismit. Vastaavia ei markkinoilta löydy, joten näitä kokemuksia et voi verrata aiemmin koettuun. Koko perheelle siis Bläkkiä ja äkkiä! 

Tutustu Black Stuff- tuotteisiin: Black Stuff

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.