Magnesium tukemaan henkistä hyvinvointia ja laadukasta unta

Magnesium tukemaan henkistä hyvinvointia ja laadukasta unta

Magnesium on yksi elimistön tärkeimmistä ravintoaineista ja se osallistuu elimistössä yli kolmeen sataan eri entsymaattiseen prosessiin. Elimistössä se sijaitsee solujen sisällä, mm. luustossa ja lihaksissa.

Magnesium edistää psykologisia toimintoja sekä hermoston ja lihasten toimintaa. Toisin sanoen magnesium on keskeinen kivennäisaine niin psyykkiselle kuin fyysisellekin hyvinvoinnille.

Miten saan riittävästi magnesiumia?

Magnesiumin riittävästä saannista on siis tärkeä pitää huolta, jotta elimistö pystyy toimimaan ihanteellisesti psykofyysisenä kokonaisuutena. Elintärkeää magnesiumia virtaa elimistön käytettäväksi päivittäin ravinnon mukana. Ravinnosta magnesiumia saa monesta eri lähteestä, esimerkiksi täysjyvävilja, siemenet ja pähkinät sekä vihreät lehtikasvikset ovat mainioita magnesiumin lähteitä.

Riittävän magnesiummäärän saaminen ravinnosta vaatii kuitenkin huolellista ruokavalion koostamista. Joskus ravinto ei sisällä tarpeeksi magnesiumia, jos esimerkiksi ruokavalio on kovin yksipuolinen tai sisältää paljon prosessoituja ruokia.
Syynä riittämättömälle magnesiumin saannille voi olla myös se, että elimistö kuluttaa magnesiumia keskimääräistä enemmän, jolloin tarvekin kasvaa. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi runsas urheilu tai hikoilu, pitkäaikainen stressi tai alkoholin käyttö. Lisätankkaus laadukkaalla ja hyvin imeytyvällä ravintolisällä saattaa siis todella olla tarpeen.

Magnesium-lisää kannattaa harkita, jos

  • urheilee aktiivisesti
  • on fyysisesti tai henkisesti kuormittunut
  • ruokavalio on epäterveellinen eikä sisällä riittävästi kasvikunnan tuotteita

Kolmitehoinen Bio-Magnesium

Bio-Magnesium™ on erinomainen valinta magnesiumvalmisteeksi, sillä tableteissa on kolmea eri magnesiumsuolaa: magnesiumhydroksidista, magnesiumkarbonaatista ja magnesiumasetaatista. Näistä jokainen imeytyy suoliston eri kohdassa, joka takaa tasaisen ja tehokkaan imeytymisen. Tämän ansiosta valmiste sopii myös herkkävatsaisille.

Tuotteen erityisominaisuus on sen hyvä liukoisuus, joka takaa myös nopean ja tehokkaan imeytyvyyden jopa hapottomassa tai vähähappoisessa mahassa.

Tabletin voi hyvin tipauttaa vesilasiin, sillä se liukenee veteen täysin noin minuutissa. Bio-Magnesium -tabletit voi myös niellä kokonaisina tai vaikkapa pureskella, mutta liuottamalla saa nautittua kätevästi myös annoksen vettä. Mikään ei estä nauttimasta neutraalin makuista Bio-Magnesiumia juomapullosta jo urheilusuorituksen aikana. Iltaisin levolle laskeutuessa on erityisen suositeltavaa nauttia sitä vesilasilliseen liuotettuna.

Tutustu tarkemmin Pharma Nord Bio-Magnesiumiin ja tilaa omasi tästä: Pharma Nord Bio-Magnesium 180 tabl. (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.