Marketan nivelvaivat helpottivat nopeasti curaMINin avulla: “Pääsen taas ketterästi kyykystä ylös!”

Marketan nivelvaivat helpottivat nopeasti curaMINin avulla: “Pääsen taas ketterästi kyykystä ylös!”

Vinkit koko perheen vastustuskyvyn tukemiseen Luet nyt Marketan nivelvaivat helpottivat nopeasti curaMINin avulla: “Pääsen taas ketterästi kyykystä ylös!” 2 minuuttia Seuraava MOSSA – Pohjoista marjaenergiaa ihollesi

Reilusti yli puoli miljoonaa suomalaista kärsii nivelvaivoista. Aiemmin tuohon sankkaan joukkoon kuului myös hämeenlinnalainen Marketta Inna. Nykyään nivelet eivät enää tuota pulmia Marketalle — kiitos curaMIN-niveltuotteen, joka tutkitusti* tuo apua yhdeksälle kymmenestä nivelvaivaisesta.

Kesämökin remontointi kyykkimisineen ja könyämisineen laittoi Marketta Innan nivelet koville. Tikapuita ylös alas kapuaminen ja hankalissa asennoissa maalaaminen sai nivelet tekemään tenän: Marketan jalat alkoivat tuntua tönköiltä eikä hän yhtäkkiä enää päässytkään omin avuin kyykystä ylös. Myös nukkuminen hankaloitui kovasta rasituksesta alkaneiden nivelvaivojen vuoksi:

- Etenkin öisin jaloissa oli todella epämukavia tuntemuksia, Marketta muistelee.

Elämänlaatua heikentävät nivelvaivat tulivat puheeksi Marketan terveystietoisen tyttären kanssa. Hän kehotti testaamaan moneen kertaan niveltuotteiden ykkösenä palkittua curaMIN-ravintolisää, jonka teho perustuu kurkumiinin ja boswellia serratan yhteisvaikutuksiin.

Marketta otti neuvosta vaarin ja kokeili curaMINia — ja hyvä niin:

- Apu tuli todella todella nopeasti. Huomasin curaMINin vaikutukset alle viikon käytön jälkeen: nivelet alkoivat tuntua mukavammilta ja joustavimmilta. Kankeuden, raskauden ja epämukavuuden tunteet olivat tiessään. Ilahduin kovasti, kun pääsin taas ketterästi kyykkyyn ja kyykystä ylös, Marketta kertoo.

Yleensä curaMINin tehon tuntee nivelissään 2-3 viikon käytön jälkeen. Toisinaan positiiviset vaikutukset ilmenevät kuitenkin jo merkittävästi nopeammin — juuri näin kävi Marketalla.

Säännöllinen käyttö takaa optimaalisen tehon

Jotta curaMINista saisi irti kaikki tehot niveltensä tueksi, kannattaa sitä käyttää säännöllisesti: suositusannostus on yksi kapseli aamulla ja toinen illalla. Näin vaikuttavia aineita eli kurkumiinia ja boswellia serrataa on elimistössä vuorokauden läpeensä. Säntilliseen käyttöön kannustaa myös Marketta;

- Olen huomannut, ettei taukoja kannata pitää, koska jo muutaman päivän paussin jälkeen nivelvaivat tuntuvat tulevan takaisin.

Marketan nivelet voivat nykyisin erittäin hyvin, koska curaMINin sisältämä, maailman dokumentoiduin BCM95-kurkumiiniuute auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelterveyttä ja koska Bospure-boswelliauute tukee nivelten liikkuvuutta ja mukavuutta. Harmonia curaMINin teho perustuu näiden kahden tutkitun uutteen ainutlaatuiseen yhteisvaikutukseen.

Tutkimus todistaa curaMINin tehon: 90 % saa avun nivelvaivoihinsa

Harmonia curaMINin teho ja suosio ei ole sattumaa: curaMINin raaka-aineilla on tehty yhteenä yli 86 modernia, kliinistä kaksoissokkotutkimusta, jotka todistavat sen vaikutukset palkitun ja laajasti dokumentoidun ravintolisän tehon.

Tutkimuksen* mukaan peräti 90 % curaMINia kokeilleesta saa siitä avun nivelvaivoihinsa. Testaa ja totea curaMINin teho ihan itse!

*Molecular Medicine Reports 8: 1542-1538/2013

Tutustu tuotteeseen ja totea curaMINin teho itse: CuraMIN 90 kaps. (sinunapteekki.fi)

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Sinunapteekin uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista ja uutuuksista.